
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، دکتر نرگس عسگری، سرپرست مرکز اورژانس، از انتقال هوایی یک بیمار دچار تروما به سر از منطقه صمصامی به شهرکرد خبر داد.
وی اظهار کرد: در هجدهمین روز از مردادماه، پس از اعلام وضعیت بیمار و با توجه به ضرورت انتقال سریع وی به مرکز درمانی تخصصی، بالگرد اورژانس هوایی برای انتقال بیمار به شهرکرد اعزام شد.
عسگری افزود: بیمار پس از دریافت اقدامات اولیه و مراقبتهای پیشبیمارستانی، تحت مراقبت تیم اورژانس هوایی به شهرکرد منتقل شد تا روند درمان و خدمات تخصصی مورد نیاز خود را دریافت کند.
سرپرست مرکز اورژانس با اشاره به اهمیت اورژانس هوایی در انتقال سریع بیماران و مصدومان گفت: استفاده از ظرفیت بالگرد اورژانس در مواردی که زمان در درمان بیمار اهمیت ویژهای دارد، میتواند به کاهش زمان انتقال و دسترسی سریعتر بیماران به مراکز درمانی تخصصی کمک کند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد