
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، سیدحسین قریشی، سرپرست شهرداری بروجن، از آغاز عملیات آمادهسازی مسیر پیادهروی جاماندگان اربعین حسینی در محور بروجن به نقنه خبر داد.
وی اظهار کرد: در راستای خدمترسانی مطلوب به عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، شهرداری بروجن با همکاری شهرداری نقنه و با بسیج امکانات و نیروهای اجرایی، آمادهسازی مسیر پیادهروی از بروجن تا نقنه را در دستور کار قرار داده است.
قریشی افزود: پاکسازی و رفتوروب مسیر، تسطیح و ساماندهی حاشیه جاده، نصب پرچم، بنر و المانهای فرهنگی، بهسازی فضای پیرامونی و استقرار مخازن جمعآوری زباله از جمله اقداماتی است که برای آمادهسازی این مسیر در حال انجام است.
وی ادامه داد: برنامهریزی لازم برای ارائه خدمات مستمر در طول مسیر نیز انجام شده تا شرکتکنندگان در این آیین معنوی بتوانند با آرامش و در شرایط مناسب در مراسم پیادهروی جاماندگان اربعین حضور پیدا کنند.
سرپرست شهرداری بروجن با تأکید بر اهمیت خدمترسانی به زائران و عاشقان حضرت سیدالشهدا(ع) گفت: خدمت به زائران امام حسین(ع) افتخاری بزرگ برای مجموعه مدیریت شهری است و تمامی واحدهای شهرداری با هماهنگی دستگاههای اجرایی و خدماترسان برای فراهم کردن شرایط مطلوب برگزاری این مراسم تلاش خواهند کرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد