دستگیری عامل آتش‌سوزی تهران و کلاهبرداران کلینیک اندرزگو | جزئیات عملیات پلیس پایتخت

بازداشت سارق
پلیس تهران از اجرای چند عملیات مهم امنیتی خبر داد که در جریان آن، عامل آتش‌سوزی مرگبار یک برج مسکونی، گردانندگان یک کلینیک غیرمجاز در اندرزگو، باند سرقت ۳۰ میلیارد ریالی از منزل و دو سارق مأمورنما شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۵۶۱۴۲۲

جام جم آنلاین - مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت از موفقیت مأموران پلیس آگاهی در رسیدگی به چند پرونده مهم جنایی، سرقت و کلاهبرداری خبر داد؛ پرونده‌هایی که از کشف راز آتش‌سوزی مرگبار یک برج مسکونی تا انهدام کلینیک غیرمجاز زیبایی در اندرزگو و دستگیری باند سرقت ۳۰ میلیارد ریالی را شامل می‌شود.


انهدام باند سرقت ۳۰ میلیارد ریالی با همدستی پسر خانواده

به گزارش ایسنا، سرهنگ بیرانوند، فرمانده پایگاه چهارم پلیس آگاهی، اعلام کرد اعضای یک باند سرقت که با همکاری پسر خانواده اقدام به سرقت ۳۰ میلیارد ریال طلا، ارز و مسکوکات از منزل پدری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

بررسی‌های پلیس نشان داد هیچ نشانه‌ای از تخریب یا ورود اجباری به منزل وجود ندارد؛ موضوعی که فرضیه دخالت افراد آشنا را تقویت کرد.

در ادامه تحقیقات، پسر خانواده به طراحی سرقت اعتراف کرد و گفت دوستان خود را با عنوان مهمان به خانه دعوت کرده و محل نگهداری اموال را به آنان نشان داده است. سایر اعضای باند نیز در عملیات‌های جداگانه دستگیر و برای ادامه روند قضایی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.


پایان فعالیت کلینیک قلابی در اندرزگو

سرهنگ میراحمدی، سرپرست معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، از دستگیری دو برادر خبر داد که با جعل عنوان پزشک و استفاده غیرقانونی از مهر و سربرگ یک پزشک، در یک کلینیک واقع در بلوار اندرزگو خدمات غیرمجاز زیبایی ارائه می‌کردند.

بر اساس اعلام پلیس، یکی از مراجعان این مرکز پس از تزریق فیلر غیراستاندارد دچار عفونت شدید و تخریب بافت‌های عضلانی شده و چندین عمل جراحی را پشت سر گذاشته است.

متهمان پس از شناسایی در دو محل مختلف بازداشت شدند و به جعل عنوان پزشکی، دخالت غیرمجاز در امور درمانی و کلاهبرداری اعتراف کردند.


راز مرگ زن ۵۴ ساله در آتش‌سوزی برج مسکونی فاش شد

سرهنگ نثاری، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی، از کشف راز مرگ مشکوک یک زن ۵۴ ساله در جریان آتش‌سوزی یک برج مسکونی خبر داد.

تحقیقات تخصصی کارآگاهان نشان داد آتش از واحد متعلق به یک زن جوان آغاز شده که با مستأجر ساختمان اختلاف داشته است.

متهم در بازجویی‌ها اعتراف کرد که از روی عصبانیت چند نخ سیگار روشن را روی تخت رها کرده و پس از شعله‌ور شدن آتش، بدون اطلاع به دیگر ساکنان محل را ترک کرده است.

این فرد اکنون با قرار بازداشت موقت و اتهام قتل عمد در اختیار پلیس آگاهی قرار دارد.


دستگیری مأموران قلابی با خودروی پژو

در پرونده‌ای دیگر، سرهنگ موسوی‌فر، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی، از دستگیری دو سارق خبر داد که با جعل عنوان مأمور از شهروندان سرقت می‌کردند.

کارآگاهان با بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته و پلاک‌های سرقتی، هویت متهمان را شناسایی کردند.

در بازرسی از خودروی آنان، یک قبضه سلاح کمری قلابی، مقادیری ارز خارجی و تجهیزات مورد استفاده در سرقت کشف شد.

متهمان تاکنون به پنج فقره سرقت اعتراف کرده‌اند و تحقیقات برای شناسایی سایر جرائم احتمالی همچنان ادامه دارد.


پلیس: برخورد با مجرمان با قاطعیت ادامه دارد

پلیس پایتخت با تأکید بر استمرار طرح‌های مقابله با جرائم خشن، سرقت، جعل عنوان مأمور و فعالیت مراکز درمانی غیرمجاز اعلام کرد که برخورد با افراد سودجو و مجرمان با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها