رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه از مواضع نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه در قبال الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۵۵۹۸۰
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، رجب طیب اردوغان، روز چهارشنبه 12 دسامبر نیکولا سارکوزی را به دو رویی در قبال موضوع پیوستن احتمالی ترکیه به اتحادیه اروپا متهم کرد.
نخست وزیر ترکیه در دیدار با بازرگانان این کشور در آنکارا گفت، نیکولا سارکوزی در دیدارهای مشترکمان، یک چیزی می گوید و پشت سرمان چیز دیگری و این موضع نمی تواند رفتاری مناسب در عالم سیاست باشد.
او افزود، ما اکنون در حال مذاکره با اتحادیه اروپا هستیم و نباید در میانه بازی قواعد آن را تغییر داد. اما این چیزی است که سارکوزی در پی آن است.
نیکولا سارکوزیکه از مخالفان سرسخت ورود ترکیه به اتحادیه اروپا محسوب می شود، گفته است تنها « مشارکتی ویژه » با اتحادیه اروپا را برای ترکیه قبول می کند. آنکارا این پیشنهاد را رد کرده است.
اردوغان مذاکره در مورد «مشارکتی ویژه» میان اتحادیه اروپا و ترکیه را مسخره توصیف کرده است.