قالیباف در گفتگوی ویژه خبری

همزمان با مذاکره، برای جنگ هم آماده‌ایم

قالیباف: ایران اجازه هیچ‌گونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز را نخواهد داد

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با معاون کنگره خلق چین با تأکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های راهبردی تهران و پکن، اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز را مردود می‌داند و اجازه چنین اقدامی را نخواهد داد.
کد خبر: ۱۵۵۸۰۶۱

به گزارش جام جم آنلاین، «هه وی» که برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب به تهران سفر کرده است، صبح جمعه (۱۲ تیرماه) با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و درباره مهم‌ترین مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

تأکید بر توسعه روابط راهبردی ایران و چین

قالیباف با قدردانی از حضور هیئت چینی در ایران، اظهار کرد: ارتقای روابط راهبردی میان ایران و چین بیش از هر زمان دیگری ضروری است و شرایط جدید منطقه، هماهنگی نزدیک‌تر دو کشور را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و پارلمانی ایجاب می‌کند.

وی همچنین توسعه همکاری میان پارلمان‌های دو کشور را یکی از ضرورت‌های روابط تهران و پکن دانست و بر تقویت تعاملات در چارچوب سازمان همکاری شانگهای و سایر سازوکارهای منطقه‌ای تأکید کرد.

قالیباف: آمریکا حق دخالت در تنگه هرمز را ندارد

رئیس مجلس با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تردد شناورهای چینی در تنگه هرمز همکاری لازم را انجام داده و هرگونه دخالت آمریکا در این آبراه راهبردی را نمی‌پذیرد.

قالیباف افزود: در سفر اخیر به عمان، بر اساس ماده پنجم تفاهم‌نامه، درباره نحوه ساماندهی ترددها توافق شده و ایران این موضوع را با کشورهای ساحلی خلیج فارس نیز هماهنگ خواهد کرد.

تأکید بر کاهش تنش‌های منطقه

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات اخیر منطقه تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال برهم زدن روند تفاهم‌هاست، اما توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران مانع از آغاز مجدد جنگ خواهد شد.

وی همچنین بر ضرورت اتخاذ تدابیر سیاسی و هماهنگی‌های منطقه‌ای برای جلوگیری از افزایش تنش‌ها تأکید کرد.

اعلام آمادگی چین برای گسترش همکاری‌ها

در این دیدار، هه وی، معاون کنگره خلق چین، ضمن ابراز تسلیت به مناسبت شهادت رهبر انقلاب، روابط ایران و چین را تاریخی و راهبردی توصیف کرد.

وی با اشاره به پنجاه‌وپنجمین سالگرد برقراری روابط رسمی دو کشور و دهمین سالگرد مشارکت راهبردی ایران و چین، از آمادگی پکن برای توسعه هرچه بیشتر همکاری‌های دوجانبه خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها