شامگاه 20 آبان امسال یکی از اهالی میدان امام حسین (ع) ورامین با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و از به قتل رسیدن همسر 25 ساله اش (الهام) و پسر 8 ماهه اش (محمدمهدی) در طبقه سوم یک مجتمع مسکونی خبر داد. به دنبال این تماس ، ماموران به محل حادثه اعزام شدند و پس از بررسی محل حادثه پی بردند، مادر و فرزند با ضربه های تبر به قتل رسیده اند.
به این ترتیب ، اجساد مقتولان برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و شوهر مقتول به عنوان مظنون بازداشت و با انتقال به مرکز پلیس ، بازجویی شد و گفت: مغازه ام در طبقه همکف مجتمع محل سکونتم است. پس از خوردن ناهار به مغازه ام رفتم و خانواده ام به همراه برادرزنم (ابوالفضل ) در منزل ماندند. چند ساعت بعد دیدم چراغ آپارتمان خاموش شده است ، به ماجرا مشکوک شدم و به منزل رفتم ، هرچه زنگ زدم ، همسرم جوابی نداد تا این که با شکستن قفل در وارد آپارتمان شدم و با اجساد همسر و فرزندم که با ضربه های تبر به قتل رسیده بودند، روبه رو شدم. برادرزنم دچار مشکلات روحی و روانی است ، گمان می برم او قاتل است.
ردپای برادرزن روانی در 2 قتل
به دنبال اظهارات این مرد، ماموران جستجو برای یافتن برادر مقتول (ابوالفضل) را آغاز کردند که معلوم شد، وی که یک بیمار روانی است ، به طرز مرموزی ناپدید شده است. به این ترتیب ، کارآگاهان جنایی ورامین تحقیقات گسترده ای برای دستگیری وی آغاز کردند تا این که ماموران ردپای وی را روز 18 آذر امسال در حوالی پایانه جنوب پایتخت پیدا کردند و بلافاصله به آنجا اعزام شدند که مرد قاتل وقتی به حضور پلیس پی برد، اقدام به فرار کرد که ماموران به تعقیب وی پرداختند و پس از اخطار پی در پی ، به سوی او شلیک کردند که وی مجروح و عاقبت دستگیر شد.
مرد قاتل برای درمان به بیمارستان انتقال یافت و ماموران با حضور در بیمارستان به تحقیق از وی پرداختند.
اعتراف به جنایت هولناک
ابوالفضل متهم به قتل در اظهاراتش گفت: خانواده ام به خواهرم علاقه زیادی داشتند و با به دنیا آمدن فرزندش ، این علاقه بیشتر شد. کم کم حس می کردم آنها به من کم توجهی می کنند.پس از مدتی به خاطر ناراحتی اعصاب و روان ، در بیمارستان بستری شدم. از چندی قبل صدایی به من می گفت ، اگر خواهرم را به قتل برسانم ، محبت خانواده به من بیشتر می شود.
به این ترتیب روز حادثه با برداشتن تبری ، به عنوان مهمان به منزل آنها رفتم ، پس از خوردن ناهار و خارج شدن دامادمان از منزل ، خواهرم و فرزندش را که در اتاق خوابیده بودند، با تبر به قتل رساندم و فرار کردم.
بنا بر این گزارش ، متهم به قتل با قرار قانونی بازداشت شد تا تحقیقات تکمیلی از وی صورت گیرد.