ارتقای ایمنی جاده‌های همدان با نصب نیوجرسی و توسعه سیستم‌های روشنایی

رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از اجرای ۲۰۰ کیلومتر خط‌کشی راه ها و در دست اقدام بودن ۲۸ کیلومتر سیستم روشنایی در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از اجرای ۲۰۰ کیلومتر خط‌کشی راه ها و در دست اقدام بودن ۲۸ کیلومتر سیستم روشنایی در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۵۵۳۵۲۶

به گزارش جام جم آنلاین همدان، آرش آزادی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی راه‌ها اظهار داشت: در راستای کاهش تصادفات و تسهیل تردد در محورهای مواصلاتی استان، طی دو ماه گذشته بیش از ۲۰۰ کیلومتر عملیات خط‌کشی در محورهای استان همدان اجرایی شده است.

وی افزود: علاوه بر خط‌کشی، ۲۸ کیلومتر سیستم روشنایی طولی و ۲۲ مورد روشنایی مقطعی در راه‌های استان در دست اقدام است که از این تعداد، سه پروژه روشنایی در مسیرهای روستایی وسمج، لیلی یادگار و بدیع‌الزمان شهرستان نهاوند به بهره‌برداری رسیده است.

وی با تأکید بر اهمیت نگهداری از تجهیزات نصب شده، تصریح کرد: با فعالیت شبانه‌روزی دو گروه تعمیر و نگهداری، میزان خاموشی سیستم‌های روشنایی در محورهای استان به کمتر از ۱۰ درصد کاهش یافته است که این امر نقش مؤثری در افزایش دید رانندگان در ساعات شبانه دارد.

رئیس اداره ایمنی راه‌های استان همدان در ادامه به تجهیز جاده‌ها به علائم ایمنی اشاره کرد و گفت: طی این مدت ۶ هزار و ۳۷۱ عدد تابلو و علائم، ۱۲۵۰ مورد بازتاب ایمنی (رفلکتور) و استوانه‌ای و ۳۸۰ شاخه گاردریل در محورهای استان نصب و اجرا شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با هدف ارتقای ایمنی راه‌های دوطرفه استان و پیشگیری از حوادث رخ‌به‌رخ، نصب بیش از ۴۱ کیلومتر حفاظ بتنی نیوجرسی در محورهای پرتردد استان در دستور کار قرار دارد که به‌زودی عملیاتی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها