گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

بهگزارش خبرنگار جام جم آنلاین، وحید طهماسبی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردل، از آغاز عملیات کاشت نشایی پیاز در اراضی روستای آلیکوه خبر داد.
طهماسبی، گفت : عملیات کاشت نشایی پیاز در سطح ۶۰ هکتار از اراضی زراعی روستای آلیکوه آغاز شده و با توجه به شرایط مناسب اقلیمی، پیشبینی میشود این طرح نقش مهمی در افزایش بهرهوری و بهبود تولید محصول در منطقه داشته باشد.
وی با اشاره به استفاده از ارقام پربازده، تصریح کرد: در این طرح، از پیاز زرد رقمهای PS و Australian Brown و پیاز قرمز رقم Red Baron بهرهگیری شده که هر یک بهدلیل سازگاری مناسب، عملکرد مطلوب و بازارپسندی بالا انتخاب شدهاند.
مدیر جهاد کشاورزی اردل، افزود: اجرای الگوی نشایی پیاز ضمن کاهش مصرف آب، یکنواختی رشد، افزایش کیفیت محصول و صرفهجویی در زمان کاشت را به همراه دارد و انتظار میرود کشاورزان منطقه از مزایای اقتصادی آن بهرهمند شوند.
طهماسبی در پایان، بر استمرار حمایتهای فنی و ترویجی مدیریت جهاد کشاورزی تأکید کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد