گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و«ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه، یکشنبه شب به صورت تلفنی گفتوگو کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتوگوی تلفنی همتای فرانسوی را در جریان مذاکرات فشرده ایران-آمریکا در اسلامآباد پاکستان قرار داد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین بیاعتمای مطلق به طرف آمریکایی با رویکردی مسؤولانه و حسن نیت وارد مذاکرات شد و علیرغم پیشرفت در روند مذاکرات در بسیاری از موضوعات، آمریکا بهخاطر رویکرد زیادهخواهانه و تغییر مداوم مطالبات مانع از حصول توافق شد.
وزیر امور خارجه فرانسه با تاکید بر موضع کشورش در حمایت از رویکرد دیپلماتیک برای پایان جنگ، ابراز امیدواری کرد با تداوم گفتوگوها شاهد دستیابی به توافق نهایی در چارچوب مذاکرات اسلامآباد باشیم.
وزرای امور خارجه ایران و فرانسه بر تداوم رایزنیها و مشورتهای دوجانبه و نیز با سایر طرفهای منطقهای تاکید کردند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد