اماکن ورزشی آسیب دیده خوزستان در جنگ رمضان اعلام شد

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان اماکن ورزشی آسیب دیده استان در جنگ رمضان را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۵۴۸۲۹۸

جام جم آنلاین - خوزستان، حمید بنی تمیم پیش از ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در جنگ رمضان اماکن ورزشی سه شهر استان آسیب دیده و خسارت‌هایی به آن‌ها وارد شده که متعلق به سه دستگاه بوده‌اند؛ شهر اندیمشک آسیب دیدگی به دلیل موج انفجار بوده که حدود ۹ سالن ورزشی آسیب‌هایی از جمله شکستن شیشه ها، سقف‌ها و ترکی جزئی در خانه جوان ایجاد شده که مجموع خسارت این شهرستان کمتر از ۱۰ میلیارد تومان بوده، به وزارت ورزش و جوانان و استانداری نیز اعلام شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان ادامه داد: در مسجدسلیمان نیز مجموعه ورزشی وزارت کار شامل یک استخر و سالن چند منظوره دچار آسیب شده‌اند.

وی گفت: همچنین سالن ورزشی بانوان شهرستان صیدون دو مرتبه مورد اصابت قرار گرفته است.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به شروع فعالیت‌های ورزشی استان اشاره و عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود، به همکاران سراسر استان ابلاغ شده که فعالیت‌های خود را از روز جمعه آغاز کنند و انشالله این فعالیت تداوم داشته باشد.

بنی تمیم افزود: چنانچه اتفاقی رخ ندهد، مربیان و ورزشکاران می‌توانند فعالیت‌های خود را در اماکن ورزشی انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها