به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه الجزیره، بر اساس این گزارش، حزبالله اعلام کرد که شهرک «دوویو»، سایت "الغجر" را هدف حمله موشکی قرار داده است.
جبهه داخلی اسرائیل نیز اعلام کرد که به دنبال شلیک موشک از لبنان، آژیر خطر در کریات شمونه و اطراف آن فعال و "المطله" در شمال اسرائیل شده است.
از سوی دیگر جبهه داخلی اسرائیل از فعال شدن آژیر خطر در کریات شمونه و شهرک های اطراف آن از بیم نفوذ پهپاد خبر داده است.
حزب الله نیز از حمله پهپادی به یک دستگاه تانک در جنوب شرق زندان الخیام خبر داد و افزود که این پهپاد به صورت مستقیم به هدف برخورد کرده است.
این گروه همچنین اعلام کرد که تجمع نیروهای دشمن صهیونیستی را در شرق زندان الخیام هدف حمله موشکی قرار داده است.
حزب الله همچنین از موشک باران شهرک "المطله" برای سومین بار خبر داده است.
این گروه همچنین از حمله موشکی به شهرک المطله و مرگلیوت و مسغاو عام خبر داده است.
از سوی دیگر، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که یک موشک به صورت مستقیم روی ساختمانی در "المطله" در شمال اسرائیل فرود آمده است.
براساس این گزارش، محلی که هدف حمله موشکی در المطله قرار گرفته بود، آتش گرفته است.
رسانه های اسرائیلی همچنین از قطع برق در المطله و کریات شمونه به دنبال حمله موشکی لبنان خبر دادند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد