التقاط در حوزه تولید علم و حکمرانی، مانع پیشرفت کشور است

رئیس کل دادگستری استان یزد با تأکید بر ضرورت سیر فرایندی تمدن ساز و رسیدن به مرحله تولید علم و بومی سازی دانش، التقاط در دو حوزه علم و حکمرانی را از موانع جدی پیشرفت کشور دانست و نقش دانشگاه‌ها را در اصلاح ریشه‌ای مشکلات، اساسی عنوان کرد.
کد خبر: ۱۵۴۴۳۶۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در جمع اساتید دانشگاه فرهنگیان یزد با بیان اینکه دانشگاه خاستگاه تربیت نخبگان و مدیران آینده است، اظهار کرد: نداشتن راهبرد منسجم علمی و چشم‌انداز عینی در تولید علم، کشور را به استفاده التقاطی از داده های علمی با مبانی متضاد سوق داده است.

وی با اشاره به سئوال یکی از اساتید در خصوص استمرار بعضی نابسامانی های اقتصادی، افزود: تا زمانی که از مرحله ترجمه و اقتباس در هر علمی از جمله علم اقتصاد گذر نکنیم و برنامه اقتصادی متناسب با فرهنگ، زیست‌بوم و شرایط ایران و مبانی آن تولید نشود، نمی‌توان انتظار حل ریشه‌ای مشکلات اقتصادی را داشت.

رئیس کل دادگستری استان یزد تصریح کرد: دستگاه قضایی با برخورد قاطع با مفسدان و متعدیان به حقوق مردم و بیت‌المال به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند، اما اصلاح بنیادین اقتصاد و حکمرانی نیازمند تولید علم بومی و پژوهش‌های عمیق دانشگاهی است.

وی با اشاره به نحوه پذیرش و هدایت دانشجویان دکتری، بر ضرورت جهت‌دهی پژوهش‌ها به مسائل واقعی و بی‌پاسخ کشور تأکید کرد و گفت: ارتقاء و اعتلای بنیان‌های علمی دانشگاه، تضمین‌کننده آینده کشور است.

حجت الاسلام طهماسبی همچنین با اشاره به موضوع حکمرانی افزود: کشور باید بر پایه مردم‌سالاری دینی و با پرهیز از التقاط در شیوه‌های اداره، مسیر حل ریشه ای مسائل را دنبال کند، و این امر نیازمند تلاش مضاعف جوامع مرجع از جمله جامعه دانشگاهی در هدایت افکار عمومی و کاهش سطح تأثیر ثروت و رسانه در تصمیم گیری های مردمی است.

newsQrCode
برچسب ها: دادگستری علم کشور
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها