در مراسم معارفه بخشدار کومله عنوان شد

کومله ظرفیت بالایی برای توسعه دارد

به گفته فرماندار لنگرود، در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه بزرگ عمرانی در سطح شهرستان در دست اجراست که نشان‌دهنده ظرفیت بالای لنگرود برای کار و تلاش است.
کد خبر: ۱۵۴۲۸۳۹

فرماندار شهرستان لنگرود، در مراسم معارفه میرعلی درنگیده به عنوان بخشدار کومله با قدردانی از حضور مسئولان و مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: دیروز شاهد برگزاری راهپیمایی باشکوهی با حضور گسترده مردم در سطح شهرستان بودیم؛ حضوری که در شرایط خاص منطقه‌ای و بین‌المللی، پیام روشنی از انسجام، اتحاد و حمایت مردم ایران از آب، خاک، نظام و انقلاب اسلامی داشت. شهرستان لنگرود همواره در این عرصه‌ها جزو شهرستان‌های پیشتاز بوده و امسال بر اساس برآوردهای جمعیتی، میزان مشارکت مردم به‌مراتب بیشتر از سال گذشته بود.

فرماندار لنگرود با تقدیر از مردم بخش کومله تصریح کرد: بخش کومله نیز راهپیمایی باشکوهی برگزار کرد و جمعیت قابل توجهی در این مراسم حضور داشتند. این منطقه، زادگاه بزرگان، شهدای شاخص و افراد فرهیخته بسیاری است و شخصیت‌های نام‌آوری از این خطه برخاسته‌اند.

گلشن با اشاره به دستاوردهای دهه فجر امسال در شهرستان لنگرود گفت: در دهه فجر امسال، بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه در شهرستان افتتاح شد یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز گردید که بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها مربوط به بخش خصوصی است. ما باید همه تلاش خود را برای جلب مشارکت مردم در حوزه اقتصاد به کار بگیریم، چرا که هر چه نقش بخش خصوصی پررنگ‌تر باشد، کارآمدی اقتصادی نیز افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه بزرگ عمرانی در سطح شهرستان در دست اجراست که نشان‌دهنده ظرفیت بالای لنگرود برای کار و تلاش است و در عین حال مسئولیت سنگینی را بر دوش مدیران اجرایی، دهیاران و شوراها قرار می‌دهد تا این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد و مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها