به گزارش جام جم آنلاین، ماریو بالوتلی مهاجم و ستاره سابق تیم ملی فوتبال ایتالیا به تازگی راهی تیم الاتفاق در لیگ دسته دوم امارات شده و روز گذشته (پنج شنبه ۲۳ بهمن) اولین بازی خود را با پیراهم این تیم انجام داد. در همین حال بالوتلی پس از پایان بازی با انتشار متنی در صفحه مجازی خود اعلام کرد که تماشاگران اماراتی به او شعارهای نژادپرستانه داده اند.
این بازیکن در صفحه مجازی خود نوشت: «امروز، در طول یک مسابقه، بارها مورد توهین نژادی قرار گرفتم. به طور مکرر به من گفته شد: «اوه اوه اوه، برو موز بخور.»
در فوتبال و در جامعه هیچ جایی برای نژادپرستی وجود ندارد. این نوع رفتار نباید عادی تلقی شود، توجیه شود یا نادیده گرفته شود.
من این موضوع را مطرح میکنم تا آگاهی ایجاد کنم نه فقط برای خودم، بلکه برای هر بازیکنی که با چنین تجربهای مواجه شده است. دیگر بس است.»

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران