۱۳۶ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری

مسئول واحد بهبود تولیدات دامی شهرستان بروجن گفت: در بازه زمانی ۲۴ دی ماه الی ۱۰ بهمن، تعداد ۱۳۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان بروجن انجام شد که از این تعداد، ۶۷ هزار قطعه در ۳ واحد در بهمن‌ماه انجام گردید.
کد خبر: ۱۵۴۱۲۰۳

۱۳۶ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری

 

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بروجن در اقدامی مؤثر، به بررسی وضعیت جوجه‌ریزی واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان پرداخت.

 

جلسه مذکور با حضور مدیر، مسئول امور دام شهرستان، کارشناسان مراکز خدمات، حراست و تنظیم بازار در دفتر مدیریت جهاد کشاورزی برگزار شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بروجن با تأکید بر اهمیت جوجه‌ریزی در تأمین نیازهای دامی، از ابلاغ برش شهرستانی جهت جوجه‌ریزی خبر داد و هدف اصلی این جلسه را بررسی روند جوجه‌ریزی و ارائه راهکارهایی برای ترغیب مرغداران به انجام این فعالیت ذکر کرد.

 

وی همچنین به نقش حیاتی واحدهای پرورش مرغ گوشتی در اقتصاد شهرستان و رفع چالش‌های موجود در این زمینه اشاره کرد.

 

در ادامه حمید باسو، مسئول واحد بهبود تولیدات دامی شهرستان بروجن نیز به آمار جوجه‌ریزی اشاره کرد و گفت: در بازه زمانی ۲۴ دی ماه الی ۱۰ بهمن، تعداد ۱۳۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان انجام شد که از این تعداد، ۶۷ هزار قطعه در ۳ واحد در بهمن‌ماه انجام گردید.

 

شایان ذکر است شهرستان بروجن دارای ۲۴ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال است که ظرفیت تولید آن‌ها در هر دوره به ۶۸۶ هزار قطعه می‌رسد. این فعالیت‌ها نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر برای بهبود و پیشرفت صنعت پرورش مرغ گوشتی در این منطقه است و امیدواریم با اجرای راهکارهای ارائه‌شده، وضعیت مرغداران بهبود یابد و تولیدات دامی شهرستان رشد بیشتری داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها