گازرسانی به روستاها با برداشت از حساب ذخیره

مجلس شورای اسلامی دیروز به دوفوریت طرحی رای داد که در صورت تصویب نهایی به دولت اجازه داده می شود برای گازرسانی به روستاها از حساب ذخیره ارزی ، معادل ارزی مبلغ 9هزار و 500 میلیارد ریال برداشت کند.
کد خبر: ۱۵۴۰۹۰

نمایندگان همچنین به دوفوریت طرحی رای مثبت دادند که در صورت تصویب نهایی ، اعطای تسهیلات به زندانیان جرایم غیرعمد برای پرداخت دیه تسهیل می شود. نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین بعد از یک دور مراعاماندن فوریت لایحه پیشقراول بودجه سال آینده ، نهایتا روز گذشته به فوریت آن رای مثبت دادند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی جام جم ،طرح این فوریت در جلسه روز یکشنبه مجلس با مخالفت ها و تذکرات نمایندگان مواجه شده بود، اما بعد از رایزنی هیات رئیسه در نهایت روز گذشته مطرح شد و به تصویب نمایندگان رسید. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت حمایت از تولید و عرضه مسکن نیز تصویب کردند که در هر استان شورای مسکن استان تشکیل شود.تشکر نمایندگان از بسیج 232 نماینده مجلس با امضای نامه ای همزمان با هفته بسیج ، ضمن اعلام حمایت از بسیجیان دلاور، آنان را ضامن حفظ استقلال ، آبادانی و سربلندی ایران اسلامی دانستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها