دبیرکل حزب‌الله در تجمع مردمی با موضوع حمایت از ایران و رهبری تاکید کرد:

در مقابل تجاوز علیه ایران بی‌طرف نمی‌مانیم

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود در تجمعات گسترده همبستگی مردم لبنان با جمهوری اسلامی ایران، رهبری حکیم و ملت سرافرازش، در بیروت، جنوب و البقاع لبنان و در محکومیت اهانت به مرجع بزرگ امام سیدعلی خامنه‌ای گفت: گرد هم آمده‌ایم تا بر همبستگی و حمایت از جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام‌بخش آن، امام سیدعلی خامنه‌ای، تاکید کنیم.
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود در تجمعات گسترده همبستگی مردم لبنان با جمهوری اسلامی ایران، رهبری حکیم و ملت سرافرازش، در بیروت، جنوب و البقاع لبنان و در محکومیت اهانت به مرجع بزرگ امام سیدعلی خامنه‌ای گفت: گرد هم آمده‌ایم تا بر همبستگی و حمایت از جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام‌بخش آن، امام سیدعلی خامنه‌ای، تاکید کنیم.
کد خبر: ۱۵۴۰۲۴۲
 
​​​​​​​شیخ نعیم قاسم در سخنرانی خود در تبیین جایگاه امام خامنه‌ای گفت: امام خمینی امام و ولی امر مسلمانان در جهان بود و پس از او، ولی‌فقیه و امام، سیدعلی خامنه‌ای (دام ظله) است که عهده‌دار رهبری است. حزب‌الله به رهبری ولی‌فقیه، هم در بعد اعتقادی و هم در بعد روش، ایمان دارد. 
دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: زمانی که ترامپ رهبری را تهدید می‌کند، درواقع میلیون‌ها انسان را تهدید می‌کند، زیرا او رهبر آنان است. این موضوع قابل سکوت نیست و مقابله با این تهدید واجب است، ما خود را در رویارویی با آن درگیر می‌دانیم و این تهدید را متوجه خود نیز محسوب می‌کنیم. 
وی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با الگویی آزاد پدید آمد که جهان به آن عادت نداشت و این دستاوردی استثنایی و بزرگ بود. شکل‌‌گیری جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب آن، بزرگ‌ترین ضربه را به آمریکا و اسرائیل وارد کرد. ۴۷ سال تحریم، محاصره اقتصادی و فشار غرب و آمریکا علیه جمهوری اسلامی گذشت اما این نظام همچنان شعله فروزان برای آزادیخواهان باقی ماند، پیشرفت کرد و به الگویی برای کشور مستقل تبدیل شده است. 
شیخ نعیم قاسم گفت: آمریکا به مدت هشت سال توسط عراق جنگی علیه ایران به راه انداخت، همه انواع سلاح‌ها را به کار گرفت و میلیون‌ها دلار برای سرنگونی ایران خرج کرد اما شکست خورد. برپایی جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب، بزرگ‌ترین ضربه رابه آمریکاواسرائیل واردکرد.ایران درجنگ۱۲روزه ایستادگی کردوتوانست تحت‌رهبری امام خامنه‌ای، طرح‌های آمریکا و اسرائیل را ناکام بگذارد. دشمنان خواستند با سوءاستفاده از وضعیت اقتصادی، ایران را از درون سرنگون کنند، در تظاهرات، خرابکارانی را نفوذ دادند که نیرو‌های امنیتی و مردم را هدف قرار دادند و به آتش زدن مساجد، خودرو‌ها و مراکز پرداختند. 
پیش از سخنان دبیرکل حزب‌الله، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، در جریان تجمع بزرگ مردمی برای ابراز همبستگی با جمهوری اسلامی ایران، رهبری فرزانه، مردم شریف ایران و در محکومیت اهانت دشمنان به امام سیدعلی خامنه‌ای،رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی ایران باتأکیدبرحمایت‌کامل ازجمهوری اسلامی ایران و رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی، هشدار داد که هرگونه تعرض به امام خامنه‌ای، پیامدهای گسترده و خطرناکی در پی خواهد داشت. وی گفت: «ما در کنار جمهوری اسلامی ایران و رهبرمعظم آن دربرابرهجمه‌هایی که طاغوت علیه آنان به راه انداخته است، ایستاده‌ایم.»
newsQrCode
برچسب ها: لبنان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها