رهاسازی ۱۰۰ دستگاه خودرو گرفتار در برف و اسکان ۶۰ نفر توسط هلال احمر

رئیس جمعیت هلال احمر قوچان گفت: در اثر بارش برف شدید و کولاک و مسدود شدن جاده قوچان درگز عوامل امدادی جمعیت هلال احمر ۱۰۰ دستگاه خودرو گرفتار در برف را رهاسازی کردند و ۶۰ نفر نیز اسکان داده شدند.
کد خبر: ۱۵۳۹۵۳۲

رهاسازی ۱۰۰ دستگاه خودرو گرفتار در برف و اسکان ۶۰ نفر توسط هلال احمر

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، محمد رضایی رکن‌آبادی اظهار کرد: از ظهر چهارشنبه اول بهمن ۱۴۰۴ در پی مسدود شدن جاده قوچان به درگز ۳ تیم عملیاتی متشکل از ۹ نفر از پرسنل و نجاتگر شعبه با چهار دستگاه خودرو تویوتا، پیکاب، یونیماک و نیسان به محور اعزام شدند و عملیات رهاسازی سازی ۱۰۰ دستگاه خودرو گرفتار در برف را انجام دادند. 

وی ادامه داد: ۶۰ نفر از مسافرین دو دستگاه اتوبوس نیز در مسجد مهدیه اسکان داده شدند و تعداد ۷۰ تخته پتو در بین افراد اسکان داده شده توزیع شد.

به نقل از جمعیت هلال احمر قوچان در روز پنجشنبه ۲ بهمن ماه، رکن‌آبادی در پایان گفت: دو پایگاه امداد و نجات بین شهری شهید یوسف کلاهدوز در محور قوچان به چناران و پایگاه شهید بابا محمد رستمی در محور قوچان به فاروج در آماده باش کامل هستند و همچنین تمامی پرسنل و نجاتگران و امدادگران شعبه به حالت آماده باش قرار دارند تا در سریع‌ترین زمان ممکن خدمات امدادی را به مردم ارائه دهند.

newsQrCode
برچسب ها: گرفتار برف خودرو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها