
جام جم آنلاین - خوزستان، ناصر علی فر ظهر امروز یکشنبه اظهار کرد: برگزاری امتحانات داخلی و هماهنگ از ۱۷ دی آغاز شده است و تا ۳۰ دیماه ادامه دارد و امتحانات هماهنگ استانی متوسطه اول و دوم برگزار شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور، براساس مصوبه ستاد آزمون خوزستان امتحانهای ۲۰ و ۲۱ دی به دلیل تعطیلی مدارس از سوی استانداری لغو شد، بنابراین این امتحانها به صورت داخلی و پس از ۳۰ دیماه برگزار خواهند شد. با توجه به امکان بسته شدن سامانه ورود نتایج، به مدارس اعلام شده است تا ۹ بهمن، این امتحانها را برگزار کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برنامهریزی شده است درسهای ریاضی، ادبیات فارسی و علوم تجربی پایه نهم متوسطه اول و همچنین در متوسطه دوم برای هر پایه سه درس به صورت هماهنگ برگزار شود.
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت:
پلیس اعلام کرد؛