کارخانه متروکه محل اوراق خودروهای مدل بالا

: 2 سارق حرفه ای که با سرقت خودروهای مدل بالا ، آنها را در یک کارخانه متروکه در جاده فریمان اوراق می کردند، از سوی ماموران پلیس آگاهی خراسان دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۵۳۸۱۲

سرهنگ مقیمی ، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا با اشاره به این خبر به «جام جم» گفت : به دنبال تماس تلفنی یکی از شهروندان ساکن در جاده فریمان مبنی بر رفت و آمدهای مشکوک به یک کارخانه متروکه ، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان خراسان رضوی قرار گرفت و با کنترل نامحسوس مشخص شد کارخانه متروکه محلی برای اوراق خودروهای دزدی است.

دستگیری 2 متهم

سرهنگ مقیمی تصریح کرد: با جمع آوری اطلاعات مربوط و گزارش موضوع به مقام قضایی ، مجوز قضایی صادر شد و با عزیمت ماموران به کارخانه متروکه و بازرسی از آنجا مقادیر قابل توجهی لوازم مربوط به خودروهای مدل بالا کشف و ضبط شد.با شناسایی صاحب کارخانه ، وی عنوان کرد محل فوق در اختیار داماد وی قرار دارد که در ادامه ماموران این فرد را دستگیر کردند. متهم در تحقیقات اعتراف کرد با همدستی یکی از دوستانش پس از پرسه زدن در محله های خلوت و مشاهده خودروهای رها شده ، آنها را سرقت و سپس با انتقال به محل ، آنها را اوراق می کردند.معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی کشور افزود: به دنبال اعترافات متهم ، دیگر همدست وی نیز دستگیر و تحقیق از هر دو متهم ادامه دارد.

هشدار

سرهنگ مقیمی با هشدار به صاحبان خودرو از آنها خواست از تجهیزات ایمنی از قبیل سوئیچ مخفی ، قفل فرمان ، قفل های ضدسرقت ، دزدگیر و برای توقف های طولانی از پارکینگ های عمومی استفاده کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها