معتاد عصبانی و جنایت در کمپ ترک اعتیاد

مرد معتادی که برای ترک اعتیاد به کمپی در کیانمهر مراجعه کرده بود، وقتی قصد رفتن به حمام آنجا را داشت، با مرد سالخوردهای درگیر شد و مرگ وی را رقم زد.
کد خبر: ۱۵۳۷۹۹

به گزارش خبرنگار جامجم، شامگاه سوم آذر امسال، یکی از مسوولان بیمارستان رجاییشهر کرج با کلانتری 22 مهرشهر تماس گرفت و پلیس را در جریان مرگ مشکوک مرد سالخوردهای به نام احمد قرار داد.
به دنبال این تماس، ماموران به بیمارستان اعزام شدند و پی بردند که مرد سالخورده بر اثر شکستگی مهرههای گردن به قتل رسیده است.
به این ترتیب جسد مقتول برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند که مقتول معتاد بوده و برای ترک اعتیاد به کمپی در کیانمهر مراجعه کرده و با یکی از معتادان به نام مصطفی درگیر شده است بنابر این، ماموران به محل کمپ مراجعه و مصطفی را دستگیر کردند.

اعتراف به درگیری ناخواسته

مصطفی متهم روز گذشته برای ادامه تحقیقات به شعبه 21 بازپرسی دادسرای امور جنایی کرج انتقال یافت و در اظهاراتش به بازپرس رضایی گفت: من برای ترک اعتیادم به آن کمپ محل حادثه رفته بودم. شب حادثه قصد رفتن به حمام را داشتم که احمد مقتول از دادن کلید محل به من امتناع کرد که با هم درگیر شدیم و ضربههایی به سر وی وارد کردم. افراد دیگری که در آنجا حاضر بودند، مانع از ادامه درگیری ما شدند و من هراسان به حیاط کمپ رفتم و نیمساعت بعد متوجه شدم که حال وی بد شده و او را به بیمارستان منتقل کردهاند. به این ترتیب جویای احوالش شدم که معلوم شد او فوت کرده است. باور کنید من او را نکشتهام و فقط با هم درگیری فیزیکی پیدا کردیم.
بنابر این گزارش، مرد متهم با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها