خانواده‌ای با انفجار ترقه خاموش شد

هنوز سه ماه تا برگزاری مراسم جشن چهارشنبه‌سوری آخر سال مانده اما از حالا پیش‌لرزه‌های مرگبار آن خودش را نشان داده است. در یک حادثه انفجار که چند روز پیش در بوکان رخ داد، یک خانواده چهار نفره دچار حادثه شدند که از بین آنها پدر، مادر و دختر بزرگ خانواده جان خود را از دست دادند اما دختر کوچک‌تر با ۸۵ درصد سوختگی همچنان در بیمارستان بستری است. بنابر اعلام آتش‌نشانی این شهر، انفجار مواد محترقه عامل این حادثه مرگبار بوده است.
هنوز سه ماه تا برگزاری مراسم جشن چهارشنبه‌سوری آخر سال مانده اما از حالا پیش‌لرزه‌های مرگبار آن خودش را نشان داده است. در یک حادثه انفجار که چند روز پیش در بوکان رخ داد، یک خانواده چهار نفره دچار حادثه شدند که از بین آنها پدر، مادر و دختر بزرگ خانواده جان خود را از دست دادند اما دختر کوچک‌تر با ۸۵ درصد سوختگی همچنان در بیمارستان بستری است. بنابر اعلام آتش‌نشانی این شهر، انفجار مواد محترقه عامل این حادثه مرگبار بوده است.
کد خبر: ۱۵۳۵۹۱۴
نویسنده لیلا حسین‌زاده - گروه حوادث
 
هرساله و تقریبا یک ماه مانده به چهارشنبه آخر سال و برگزاری مراسم جشن، سازمان‌های آتش‌نشانی، اورژانس و دیگر نهادهای خدمات‌رسان با ارسال انواع و اقسام پیام‌ها و تصاویر می‌کوشند خطرات خریداری و نگهداری موادمحترقه را به مردم و به‌خصوص نوجوانان و جوانان گوشزد کرده تا ازآسیب‌های بعدی جلوگیری کنند.برخی توجه کرده و سعی می‌کنند با انجام بازی‌های بی‌خطر و کم‌خطرتر مراسم را برگزار کنند اما بعضی دیگر به دنبال خرید یا فروش مواد محترقه خطرناک هستند. وجود این مواد محترقه چند روز پیش یک خانواده بوکانی را تقریبا به‌طور کامل از بین برد. 
پسرعموی این خانواده در مورد این حادثه به جام‌جم می‌گوید: «ما هنوز از این اتفاق شوکه هستیم و نمی‌دانیم مواد محترقه چطور وارد خانه پسرعمویم شده است. اوایل برخی می‌گفتند نشت گاز خانگی عامل انفجار بوده اما این‌طور نیست و انفجار مواد محترقه باعث این مصیبت شده. پسرعموی ۴۵ ساله‌ام، همسر ۴۱ ساله‌‌اش و دو دختر ۲۳ و ۱۵ ساله آنها در آن خانه زندگی می‌کردند. روزی که این حادثه رخ داد، من خارج از شهر بودم که پدرم تماس گرفت و گفت خانه پسرعمویم منفجر شده است. این خانه یک طبقه و ماشین پسرعمویم هم در حیاط خانه پارک بود. مشخص نیست مواد محترقه چطور در خانه بود اما همان باعث انفجار شد. سقف فرو ریخته، پنجره‌ها شکسته و فضای نشیمن تخریب شده؛ هرچند بخشی از لوازم آشپزخانه سالم مانده است. شدت انفجار به حدی بود که شیشه‌های خانه یکی از همسایه‌ها هم در اثر انفجار از بین رفت. این خانواده چهار نفر بودند که متأسفانه سه نفر از آنها در اثر شدت حادثه و سوختگی ۵۰ درصدی از بین رفتند اما هنوز دختر کوچک پسرعمویم در بیمارستان ارومیه بستری است.من هر روز به ملاقاتش می‌روم،  اووضعیت خوبی ندارد؛ پزشکان می‌گویند در کماست و فقط ضربان قلب دارد.گویا خانه را پلمب کرده‌اند تا در مورد این حادثه تحقیقات بیشتری انجام شود. 
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان هم درباره این حادثه گفت: آتش‌نشانان بلافاصله پس از حضور در محل، ضمن مهارآتش وجلوگیری ازسرایت آن به واحدهای مجاور،مصدومان رابه بیمارستان شهید قلی‌پوربوکان منتقل کردند. 
معروفی گفت: در بررسی‌های اولیه مشخص شد این حادثه بر اثر انفجار مواد محترقه روی داده است. 
وی توضیح داد: چند روز پس از حادثه، پدر و مادر خانواده در یکی از مراکز درمانی ارومیه جان باختند و روز سه‌شنبه نیز دختر ۲۳ ساله آنان به‌دلیل شدت جراحات فوت کرد. دختر ۱۵ساله این خانواده همچنان در وضعیت نامساعد در بخش مراقبت‌های ویژه یکی از بیمارستان‌های مرکز استان بستری است. 
معروفی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی از شهروندان خواست از نگهداری هرگونه مواد محترقه صنعتی یا دست‌ساز در منازل خودداری کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.
newsQrCode
برچسب ها: قتل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها