فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر خبر داد:

دستگیری ۱۰ نفر از عاملان تیراندازی مراسم فاتحه خوانی در بندرماهشهر

فرماندهی انتظامی شهرستان ماهشهر از شناسایی و دستگیری ۱۰ نفر از عاملان تیراندازی در جریان برگزاری یک مراسم عزاداری خبر داد.
کد خبر: ۱۵۳۵۲۴۱

جام جم آنلاین - خوزستان، سرهنگ کامران خوشناموند پیش ازظهر امروز دوشنبه در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: در پی تیراندازی هوایی در مراسم فاتحه خوانی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی ۱۰ نفر از عاملان تیراندازی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و پس از هماهنگی قضایی آنها را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر ادامه داد: در این ارتباط از متهمان ۲ قبضه سلاح گرم و تعدادی فشنگ کشف شد.

وی بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

سرهنگ خوشناموند با تاکید بر برخورد قاطع و بدون اغماض با هرگونه اقدام مخل نظم و امنیت عمومی، از شهروندان خواست ضمن همکاری با پلیس از انتشار و بازنشر تصاویر و فیلم‌های مربوط به چنین اقدامات مجرمانه در فضای مجازی خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها