به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی صفری در برنامه تلویزیونی «اینوا» گفت: مهمترین دستاورد همایش اینوا، رسیدن به استانداردی همسو با معیارهای جهانی برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری بود. به همین منظور، ۸۵۰ فرصت سرمایهگذاری استان به زبانهای فارسی و انگلیسی تهیه و با پوشش رسانهای همایش، ظرفیتهای آذربایجان غربی به خوبی معرفی شد.
او افزود: در چند روز آینده دو پروژه کلنگزنی در بوکان با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان انجام میشود و پیش از این، پروژههایی در مهاباد، ارومیه و میاندوآب کلنگزنی شده است.
صفری با اشاره به افزایش تمایل سرمایهگذاران به پروژههای کلان گردشگری گفت: در ارومیه، متقاضیان برای احداث سه هتل پنج ستاره وجود دارد که موافقت اصولی آنها صادر شده و ظرف یک ماه آینده کلنگزنی میشوند. هتلهای پنج ستاره ماوی ماکو و امام رضا خوی نیز آماده بهرهبرداری هستند.
وی با بیان مزیتهای استراتژیک استان ادامه داد: آذربایجان غربی به دلیل هممرزی با سه کشور، داشتن ۲۵ درصد پایانههای مرزی کشور و تنوع اقلیمی، به مقصدی جذاب برای سرمایهگذاران تبدیل شده و ظرفیت جذب گردشگر در حوزههای مذهبی، غذایی، طبیعی و آبی را دارد.
صفری همچنین ریسک سرمایهگذاری در این حوزه را نزدیک صفر دانست و افزود: واحدهای اقامتی، بومگردیها، مجتمعهای گردشگری و پروژههای تفریحی و آبی از جمله فرصتهای جذاب سرمایهگذاری هستند.
وی درباره رشد اعتبارات استان گفت: ارتباط مستمر مقامات کشوری با استان، از جمله سفر دو باره وزیر میراثفرهنگی و حضور ۱۵ مدیر کل وزارتخانه، باعث افزایش اعتبارات شده است. نتیجه اقدامات همکاران و همایش اینوا، جهش ۱۸ پلهای استان در ارزیابی وزارت میراث فرهنگی و رسیدن به رتبه سوم کشور بود.
صفری در پایان تصریح کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در حال اجراست که ۱۳ پروژه مربوط به احداث هتل است و با بهرهبرداری از آنها، دو هزار تخت جدید به ظرفیت اقامتی استان افزوده خواهد شد. همچنین پروندههای ثبت جهانی روستای حسنلو نقده و مسجد جامع ارومیه در دست پیگیری است تا میراث فرهنگی استان جهانی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سهراب بختیاریزاده در گفتوگو با جامجم: