به گزارش جام جم آنلاین، ناصر عتباتی، رییس کل دادگستری آذربایجانغربی، روز سهشنبه در چهاردهمین نشست هیأت امنای ستاد دیه استان با اشاره به برکات معنوی ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: در روزهای اخیر و به برکت این مناسبت و همچنین مشارکت خیران، زمینه آزادی ۷۰ زندانی جرایم غیرعمد دیگر فراهم شده است که در میان آنان چندین مادر بدهکار نیز حضور دارند.
وی با تأکید بر اینکه آزادی مادران زندانی آثار اجتماعی مهمی دارد، افزود: حضور مادر در خانواده نقشی تعیینکننده دارد و آزادسازی آنان از اولویتهای اصلی ستاد دیه است. تلاش شده است که هیچ مادر بدهکاری به دلیل مشکلات مالی بیش از این در زندان نماند.
عتباتی با اشاره به برگزاری آخرین جشن گلریزان در زندان ارومیه که با حضور استاندار آذربایجانغربی و بیش از ۷۰ خیر برجسته برگزار شد، گفت: به دنبال مشارکت ارزشمند خیران در همان شب، ۱۰۷ زندانی از بند رهایی یافتند. این رویداد نشاندهنده جایگاه بالای فرهنگ همیاری و نوعدوستی در میان مردم استان است. رییس کل دادگستری ادامه داد: از مجموع ۷۰ پروندهای که در چهاردهمین جلسه ستاد دیه مطرح شد، ۵۷ پرونده با تعهدات خیران حاضر در جشن گلریزان تعیین تکلیف شده و این افراد تا پایان هفته به آغوش خانواده خود بازمیگردند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای ستاد دیه در سال جاری روندی پرشتاب داشته است، افزود: ستاد دیه آذربایجانغربی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۶۰۰ زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرده است و این تلاشها همچنان ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتوگو با جامجم مطرح کرد:
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد