به گزارش جام جم آنلاین، ناصر عتباتی، رییس کل دادگستری آذربایجانغربی، روز سهشنبه در چهاردهمین نشست هیأت امنای ستاد دیه استان با اشاره به برکات معنوی ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: در روزهای اخیر و به برکت این مناسبت و همچنین مشارکت خیران، زمینه آزادی ۷۰ زندانی جرایم غیرعمد دیگر فراهم شده است که در میان آنان چندین مادر بدهکار نیز حضور دارند.
وی با تأکید بر اینکه آزادی مادران زندانی آثار اجتماعی مهمی دارد، افزود: حضور مادر در خانواده نقشی تعیینکننده دارد و آزادسازی آنان از اولویتهای اصلی ستاد دیه است. تلاش شده است که هیچ مادر بدهکاری به دلیل مشکلات مالی بیش از این در زندان نماند.
عتباتی با اشاره به برگزاری آخرین جشن گلریزان در زندان ارومیه که با حضور استاندار آذربایجانغربی و بیش از ۷۰ خیر برجسته برگزار شد، گفت: به دنبال مشارکت ارزشمند خیران در همان شب، ۱۰۷ زندانی از بند رهایی یافتند. این رویداد نشاندهنده جایگاه بالای فرهنگ همیاری و نوعدوستی در میان مردم استان است. رییس کل دادگستری ادامه داد: از مجموع ۷۰ پروندهای که در چهاردهمین جلسه ستاد دیه مطرح شد، ۵۷ پرونده با تعهدات خیران حاضر در جشن گلریزان تعیین تکلیف شده و این افراد تا پایان هفته به آغوش خانواده خود بازمیگردند.
وی با بیان اینکه فعالیتهای ستاد دیه در سال جاری روندی پرشتاب داشته است، افزود: ستاد دیه آذربایجانغربی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۶۰۰ زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرده است و این تلاشها همچنان ادامه دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد