مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل:

صادرات محصولات پروتئینی به اروپا و کشورهای همجوار توسعه می‌یابد

سهامدار و مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل، در حاشیه نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان گفت: این مجتمع با بهره‌مندی از امکانات کامل کشتار، بسته‌بندی و صنایع وابسته، امروز به یکی از قطب‌های تولید و صادرات محصولات پروتئینی در شمال‌غرب کشور تبدیل شده و بخشی از محصولات آن با دریافت کد EC به اروپا صادر می‌شود.
کد خبر: ۱۵۳۱۲۲۳

میر طاهر موسوی با حضور در نمایشگاه معرفی توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، گفت: این نمایشگاه فرصت ارزشمندی بود تا مردم، مسئولان و سرمایه‌گذاران با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مجتمع صنعتی گوشت اردبیل آشنا شوند. مجتمع ما دارای امکانات کامل کشتار صنعتی، بسته‌بندی، صنایع وابسته و زنجیره فرآوری است و امروز در حوزه صادرات نیز فعال شده‌ایم.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه صادرات افزود: اکنون روده گوسفندی این مجتمع با دریافت کد EC به اروپا صادر می‌شود. همچنین سالم‌سازی محصولات در مجتمع راه‌اندازی شده و ظرفیت صادرات به کشورهای همجوار فراهم آمده است. صادرات دنبه و آغاز پروژه بسته‌بندی و انجماد ماهی برای صادرات نیز از برنامه‌های جدید مجموعه است.

مدیرعامل مجتمع صنعتی کشت اردبیل گفت: مسئولان و سرمایه‌گذارانی که طی این نمایشگاه از غرفه ما بازدید کردند، با ظرفیت‌های مجتمع آشنا شدند و این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز توسعه بیشتر مجموعه و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید باشد.

موسوی با اشاره به اهمیت استان اردبیل در حوزه دامپروری بیان کرد: اردبیل استعداد بی‌نظیری در بخش دامپروری دارد و این توان می‌تواند به توسعه صنایع تبدیلی، پرواربندی و افزایش تولیدات پروتئینی در استان کمک کند. امیدواریم فعالیت‌های مجتمع ما نیز در راستای توسعه استان مؤثر باشد.

وی درباره سابقه فعالیت این مجموعه گفت: مجتمع صنعتی کشت اردبیل از سال ۱۳۸۰ به بهره‌برداری رسید و تا سال ۱۳۸۵ دولتی بود. از سال ۱۳۸۵ مدیریت مجموعه به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون مسئولیت اداره آن را برعهده داریم. در سال‌های اخیر نیز صنایع وابسته همچون تولید سوسیس، کالباس، همبرگر و دیگر محصولات پروتئینی توسعه یافته و در استان‌های مختلف عرضه می‌شود.

مدیرعامل مجتمع درباره ظرفیت تولید و توزیع تصریح کرد: بخش عمده مصرف گوشت شهر اردبیل از طریق مجتمع تأمین می‌شود و محصولات از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای خودمان در استان و آذربایجان شرقی عرضه می‌گردد. روزانه حدود ۲۵ تُن گوشت برای استان اردبیل و استان‌های همجوار تولید و توزیع می‌شود. همچنین بر اساس سفارش شرکت‌ها و مجموعه‌های صنعتی در تهران و سایر شهرها تولید انجام می‌گیرد.

موسوي از توسعه خطوط تولید خبر داد و افزود: فرآورده‌های پروتئینی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ناگت و به‌زودی فلافل نیز در مجتمع تولید می‌شود.کلیه فرایندها تحت نظارت سازمان دامپزشکی انجام می‌گیرد تا محصولات کاملاً سالم و استاندارد به دست مردم برسد.

وي درباره اشتغال‌زایی مجتمع صنعتی گوشت اردبیل گفت: در حال حاضر حدود ۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم و بیش از ۲۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم در این مجتمع ایجاد شده است. با توجه به ارتباط گسترده با واحدهای پرواربندی و شرکت‌های مرتبط، این مجموعه نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغال استان دارد.

newsQrCode
برچسب ها: مجتمع گوشت اردبیل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها