به گزارش جام جم آنلاین تهران،توحید مظفری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه با اعلام این خبر گفت:
یک باند حرفهای تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی شیشه با تلاش گسترده سربازان گمنام امام زمان(عج) و عملیات دقیق مأموران انتظامی متلاشی شد.
وی افزود:در پی رصدهای اطلاعاتی مستمر اداره اطلاعات فیروزکوه، شبکهای که بهصورت سازمانیافته اقدام به تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی میکرد، تحت مراقبت قرار گرفت. اعضای این باند برای پنهان کردن فعالیت مجرمانه خود، مواد مخدر را در پوشش لوازم آرایشی جاسازی کرده و بهصورت حرفهای جابهجا میکردند.
دادستان فیروزکوه خاطرنشان کرد:با اقدام سریع و عملیات پیچیده پلیسی، سه مرد و یک زن از اعضای اصلی این شبکه دستگیر و دو دستگاه خودرو مورد استفاده متهمان نیز کشف و توقیف شد.
مظفری یادآور شد:پرونده قضایی این موضوع تشکیل و پس از تکمیل گزارشها، به بازپرس محترم ارجاع شده است. همچنین فرآیند شناسایی و دستگیری سایر همدستان این باند بهطور جدی در دستور کار دستگاههای اطلاعاتی و انتظامی قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد