جام جم قزوین - نسرین جوادی با اعلام این مطلب افزود: برای رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از تولید بیماری ها، لازم است مخازن ذخیره از جنس فلز ضد زنگ، پلی اتیلن و یا سایر مواد مناسب و با دوام تهیه شود.
وی همچنین ادامه داد: درب مخازن باید مجهز به قفل بوده تا از ورود گرد و غبار، حشرات و جوندگان به داخل آن جلوگیری شده و فضای داخلی آن نیز قابل دسترسی باشد تا امکان شستشو و تمیز کردن مخزن وجود داشته باشد.
جوادی اظهار داشت: برای جلوگیری از رشد جلبک، می بایست جنس مخازن غیر شفاف ترجیح داده شده و حداقل هر شش ماه یکبار ، تمیز، گند زدایی و شستشوی کامل شود.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: ذخیره سازی آب آشامیدنی در منازل در مواقع اضطراری از جمله افت فشار و یا قطعی آب متداول و حایز اهمیت است و حجم مناسب برای این ذخیره سازی نیز در هر واحد 50 الی 100 لیتر به ازای هر نفر با توجه به فضای در دسترس در نظر گرفته می شود.