۴۰ بسته معیشتی در بین نیازمندان فیروزکوه توزیع شد

۴۰ بسته سبد کالا توسط  گروه جهادی عاشقان وطن شهرستان فیروزکوه میان خانواده های تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان ایتام و محجورین توزیع شد
کد خبر: ۱۵۲۹۲۲۷

به گزارش جام جم آنلاین تهران، ۴۰ بسته سبد کالا توسط  گروه جهادی عاشقان وطن شهرستان فیروزکوه  میان خانواده های تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان ایتام و محجورین توزیع شد

توحید مظفری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه دراین خصوص گفت:

 حمایت از این خانواده ها بخش مهمی از رویکرد دستگاه قضایی در کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای آرامش در جامعه است. 

وی همچنین از زحمات و همراهی ارزشمند خیرین گرانقدر و گروه عاشقان وطن شهرستان فیروزکوه قدردانی کرد که با اخلاص و دغدغه مندی در این مسیر قدم بر می دارند.

در ادامه یوسف وند، ریاست دادگستری شهرستان فیروزکوه نیز با تاکید بر ضرورت توجه به معیشت و مشکلات این خانواده ها نقش خیرین و ظرفیت مردمی در کاهش دغدغه های آنان را بسیار موثر و امیدبخش عنوان کرد.

در پایان از تلاش های گروه جهادی عاشقان وطن و حمایت های انسان دوستانه بتول کیانی تقدیر به عمل آمد و بسته های معیشتی میان خانواده ها توزیع شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها