حق فریز کردن ملک مردم را نداریم 
عضو شورای اسلامی شهر قزوین مطرح کرد:

حق فریز کردن ملک مردم را نداریم 

تأکید شهردار محمدیه بر تعامل نهادهای مالی برای توسعه شهری

شهردار محمدیه به‌ همراه جمعی از مدیران شهرداری با رئیس اداره امور مالیاتی بخش دیدار و درباره راهکارهای همکاری متقابل در حوزه‌های مختلف شهری گفت‌ و گو کرد.  
شهردار محمدیه به‌ همراه جمعی از مدیران شهرداری با رئیس اداره امور مالیاتی بخش دیدار و درباره راهکارهای همکاری متقابل در حوزه‌های مختلف شهری گفت‌ و گو کرد.  
کد خبر: ۱۵۲۸۹۶۶
جام جم قزوین - شهردار محمدیه در این دیدار با تأکید بر اهمیت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در رشد و توسعه شهری، اظهار داشت: همکاری و تعامل سازنده میان نهادهای مالی و مدیریتی، ضمن فراهم‌سازی بسترهای سرمایه‌گذاری در محمدیه، سبب بهبود فرآیند ارایه خدمات و افزایش رضایتمندی عمومی می‌شود.
وی افزود: شهرداری محمدیه با نگاه عملگرایانه، همواره آماده است تا در راستای شفافیت مالی، تقویت زیرساخت‌های شهری و تسهیل فرایندهای قانونی، تعامل گسترده‌تری با اداره امور مالیاتی داشته باشد.  
رحمانی، رئیس اداره امور مالیاتی بخش محمدیه هم ضمن قدردانی از پیگیری‌ها و همکاری‌های مجموعه شهرداری، بیان کرد: توجه به حمل‌ونقل رایگان و ارایه خدمات بهینه به شهروندان، نشانگر تعامل اعضای شورا و شهردار و وجود تیمی منسجم و پرتلاش در مدیریت شهری است که بازخورد آن به‌روشنی در سطح شهر دیده می‌شود.
وی افزود: ارایه خدمات مطلوب به شهروندان در راستای کسب رضایتمندی عمومی و افزایش سرانه‌ها از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که اداره امور مالیاتی نیز در حمایت از آن تأکید دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها