کاهش رسمی درصد سبوس‌گیری آرد سنگک به ۱۰ درصد در استان همدان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: فرآیند تولید آرد سنگک در کارخانجات استان از دوره آذرماه، بر پایه استاندارد ملی بازنگری‌شده، وارد مرحله تازه‌ای شده است.
کد خبر: ۱۵۲۸۸۶۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سید حسین خوانساری اظهار داشت: کاهش درصد سبوس‌گیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیه‌ای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان افزود: از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظف‌اند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری» را روی کیسه‌های آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوس‌گیری) متوقف شده است.

خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود که از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوس‌گیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.

در پایان و بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوس‌گیری نیز تعیین و به دستگاه‌های استانی ابلاغ شده است.

newsQrCode
برچسب ها: سنگک همدان غله
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها