تعیین تکلیف قراردادهای راکد و غیرفعال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین از برگزاری جلسه کارگروه رسیدگی به قراردادهای راکد و خلع ید اراضی غیرفعال در شهرک‌های صنعتی خبر داد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین از برگزاری جلسه کارگروه رسیدگی به قراردادهای راکد و خلع ید اراضی غیرفعال در شهرک‌های صنعتی خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۸۶۲۷
جام جم قزوین - کشاورز شاهباز با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و با هدف مدیریت بهینه اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی، جلوگیری از هدررفت منابع و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران واقعی، جلسه کارگروه تشکیل شد و درباره پرونده‌های مطرح‌ شده تصمیم‌گیری گردید.
 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی با تأکید بر پایش مستمر قراردادهای تخصیص زمین اظهار کرد: قراردادهای راکد و غیرفعال که صاحبان آن‌ها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند شناسایی شده و موضوع فسخ قرارداد و خلع ید اراضی مرتبط، در این کارگروه بررسی و تعیین‌تکلیف می‌شود.
 رئیس هیأت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین افزود: در آخرین جلسه این کارگروه، ۱۱ پرونده قرارداد راکد بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم توسعه، به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت آرای لازم صادر و ابلاغ شد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها