ارتقای کیفیت رستوران‌های یزد در دستور کار استاندارد و اتحادیه

مدیرکل استاندارد استان یزد از عقد تفاهم‌نامه همکاری با اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران این استان برای ارتقای کیفیت خدمات رستوران‌ها خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۸۳۵۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد- «زهرا جعفری ندوشن» در آیین امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به حق شهروندان برای دریافت خدمات اقامتی و غذایی باکیفیت، اظهار داشت: تدوین شاخص‌های کیفی برای نظارت و رتبه‌بندی رستوران‌ها بر اساس استانداردهای ملی، از اهداف اصلی این همکاری است.

وی برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان استاندارد و نمایندگان اتحادیه را از دیگر برنامه‌های در دستور کار برشمرد و افزود: این همکاری در چارچوب قوانین و مقررات، در راستای ارتقای سطح بهداشت، ایمنی و کیفیت مواد غذایی انجام می‌شود.

از سوی دیگر، «محمدعلی قهوه‌چی‌الحسینی»، رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران یزد نیز در این مراسم، امضای این تفاهم‌نامه را گامی مؤثر در مسیر اعتمادسازی، سلامت غذایی و توسعه برند غذایی یزد دانست.

وی خاطرنشان کرد: اتحادیه همواره تلاش کرده است تا با حفظ اصالت و کیفیت غذاهای سنتی و بهره‌گیری از دانش روز، سطح رضایت مشتریان را ارتقا دهد.

بر اساس این گزارش، مسئولان دو طرف امیدوارند این تفاهم‌نامه بتواند به عنوان الگویی برای سایر اصناف خدماتی استان، موجب ارتقای سطح خدمات و افزایش رضایت شهروندان و گردشگران شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها