به گزارش جامجمآنلاین از فارس، دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا برای نخستینبار اعتراف کرد که جنگ ۱۲روزه اسرائیل علیه ایران با هدایت او انجام شده است.
وی در جمع خبرنگاران کاخ سفید گفت: اول اسرائیل حمله کرد. آن حمله خیلیخیلی قدرتمند بود. تا حد زیادی من مسئول آن (حملات) بودم. این در حالی است که ترامپ پیشتر هرگونه دخالت در حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران را تکذیب کرده بود.
در واکنش به این اظهارات، اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: این مسئله از اول مشخص بود؛ یعنی چیزی نبود که صحبتهای اخیر ترامپ قمارباز ما را متعجب کند.
وی با درود به ارواح پاک شهدا، بهویژه شهدای ۱۲ روز جنگ تحمیلی، گفت: این جنگ توسط استکبار جهانی علیه ملت ما تحمیل شد و جنایتکاران قرن ۲۱ روی همه جنایتکاران عالم را سفید کردند.
کوثری با تأکید بر اینکه اسرائیل بهتنهایی عددی نیست، افزود: اگر آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان وارد عمل نمیشدند، کار اسرائیل تمام بود. بهویژه پس از طوفان الاقصی در ۱۵ مهر یا هفتم اکتبر دو سال پیش، اگر حمایت غربیها نبود، دیگر چیزی به نام اسرائیل وجود نداشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: ترامپ حرف تازهای نزده است. ما میدانستیم که آمریکا و متحدانش اسرائیل را تحریک کردند تا به ما حمله کند و از آن حمایت کردند. حتی در همان هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تقسیم کار کردند؛ اسرائیل مأمور نگه داشتن سرزمین خود شد و پشتیبانیهای هوایی و سایر حمایتها را آمریکاییها بر عهده گرفتند. رژیم اشغالگر بهتنهایی توان انجام چنین اقدامی را ندارد.
وی ادامه داد: در آن حملات، ناتو و برخی کشورهای منطقه نیز از رژیم صهیونیستی حمایت کردند. حتی هواپیماهای سوخترسان در آسمان به اسم اسرائیل بودند ولی در اصل آمریکاییها آن را انجام میدادند.
کوثری خاطرنشان کرد: در زمان مذاکرات نیز این اقدامات به دستور مستقیم آمریکاییها انجام شد و موضوع تازهای نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛