ضرورت تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در اسدآباد

در جلسه شورای مسکن شهرستان اسدآباد به ریاست سلیمان نظری‌دوست، فرماندار این شهرستان، بر ضرورت تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن تأکید شد.
کد خبر: ۱۵۲۶۲۴۵

به گزارش جام جم آنلاین همدان، جلسه شورای مسکن شهرستان اسدآباد به ریاست جناب آقای سلیمان نظری‌دوست، فرماندار شهرستان اسدآباد و با حضور اعضای شورا در فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، فرماندار اسدآباد با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی طرح نهضت ملی مسکن، گفت: طرح مسکن ملی نیازمند اهتمام و تلاش مضاعف همه دستگاه‌های اجرایی است. با حمایت‌های استاندار، نماینده مردم در مجلس و همراهی دستگاه‌های نظارتی باید روند اجرای پروژه‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود تا مشکلات حوزه مسکن هرچه سریع‌تر رفع شود.

نظری‌دوست در ادامه به آخرین وضعیت اراضی تخصیصی برای طرح‌های مسکن اشاره کرد و گفت: در خصوص ۱۷ هکتار از اراضی روستای بیاج، مکاتبات لازم با منابع طبیعی انجام گرفته و ۵ هکتار از این اراضی برای اجرای طرح مسکن ملی تأیید شده است.

همچنین در مورد ۶۰ هکتار از اراضی روستای شمس‌آباد نیز مکاتباتی با اداره‌کل راه و شهرسازی استان برای الحاق به محدوده شهری و استفاده در طرح‌های مسکن شهری یا روستایی صورت گرفته است.

فرماندار اسدآباد عدم صدور سند برای زمین‌های کشاورزی تخصیص‌یافته به طرح مسکن را یکی از چالش‌های اصلی این حوزه دانست و افزود:موضوع معارضین اراضی مسکن ملی در شمس‌آباد که شامل حدود ۶۰ نفر است، در حال پیگیری و رایزنی است. همچنین اراضی سدران نیز در مرحله پیگیری جهت صدور سند قرار دارد تا در صورت امکان برای طرح مسکن ملی یا به عنوان زمین ذخیره مورد استفاده قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها