بلندقامتان نوجوان ایران فینالیست شدند
بازی‌ های آسیایی جوانان - بحرین

بلندقامتان نوجوان ایران فینالیست شدند

بازی‌ های آسیایی جوانان - بحرین

پاکدل: نتایج کاروان سفیران امید تاکنون رضایت بخش بوده است

سرپرست کاروان سفیران امید در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین گفت: خوشبختانه نتایج کاروان سفیران امید تاکنون رضایت بخش بوده است و در برخی رشته‌ها فراتر از حد انتظار ظاهر شدیم.
سرپرست کاروان سفیران امید در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین گفت: خوشبختانه نتایج کاروان سفیران امید تاکنون رضایت بخش بوده است و در برخی رشته‌ها فراتر از حد انتظار ظاهر شدیم.
کد خبر: ۱۵۲۴۸۵۸

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا پاکدل سرپرست کاروان سفیران امید در بازی‌ های آسیایی جوانان بحرین در مورد نتایج کاروان ایران در بازی‌های آسیایی گفت: خوشبختانه با تلاش ورزشکاران و مربیان حاضر در بازی‌های آسیایی تاکنون نتایج خوبی به دست آوردیم و مدال‌های زیادی گرفته‌ایم از جمله ۹ طلا برای کاروان ایران تاکنون ثبت شده است عملکرد ورزشکاران ما در رشته‌های مختلف بسیار خوب بود و در برخی رشته‌ها فراتر از حد انتظار ظاهر شدند و امیدوار هستیم در چهار روز باقیمانده بازی‌ها با توجه به اینکه رشته‌های توپی ما هنوز مسابقاتشان ادامه دارد همچنین رشته‌های کشتی و وزنه‌برداری فرصت کسب مدال داریم در ادامه مدال‌های دیگری به کاروان ایران اضافه شود و نسبت به دوره‌های قبل ما اگر در جمع ۱۰ تیم برتر آسیا هم باشیم عملکرد رضایت بخش بوده است.

وی همچنین ادامه داد: برای کاروان سفیران امید حاضر در بازی‌های آسیایی بحرین همان تدارکی که برای کاروان اعزامی به ریاض در نظر گرفته شده برای این جوانان هم در نظر گرفته شده و مطمئن هستم نسل آینده ورزش ما از مدال‌های بی‌شمار این جوانان استفاده خواهد کرد.

پاکدل افزود: آنچه برای ما مهم است تلاش و کوشش بازیکنان و تعصب و غیرتشان در این مسابقات بود وقتی مدال آور ما در موی تای با اعتراض تیم حریف طلا را از او گرفتند و به او نقره دادند با چشم گریان می‌گفت فقط دوست داشتم سرود جمهوری اسلامی ایران در سالن طنین انداز شود و به این دلیل ناراحت هستم.

پاکدل ادامه داد: از حمایت‌های کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و از اینکه به بنده اعتماد کردند تشکر می‌کنم و تمام تلاشمان را کردیم تا محیط مسابقات بحرین برای بازیکنان مهیا شود و با شرایط خوب در میدان حاضر شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
مهارت و سرگرمی در کارخنده

تهیه‌کننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالش‌های تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح می‌دهد

مهارت و سرگرمی در کارخنده

نیازمندی ها