
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد- عباس حاجی حسینی ضمن بیان این که استان یزد در تولید انار دارای رتبه چهارم کشوری است، گفت: تاکنون حدود ۸۰ درصد از این محصول برداشت شده و تا نیمه آبان این امر پایان میپذیرد.
وی افزود:ارقام عمده این محصول در استان شامل ملس یزدی، شیرین شهوار، ملس سریزد، گل تفت و انار زاغ بوده و شهرستان های میبد، تفت، ابرکوه، مهریز و اردکان بیشترین سطح زیر کشت انار را به خود اختصاص داده است.
به گفته این مقام مسئول انار یزد در شرایط سخت کویری و با کمترین نیاز آبی پرورش مییابد، که به دلیل تابش فراوان آفتاب و اختلاف دمای محسوس شب و روز، از قند طبیعی بالا و طعمی اصیل برخوردار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: انار یزد با دارا بودن مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و ترکیبات ضدالتهابی، یک داروی طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت قلب محسوب میشود.
حاجی حسینی در پایان ذکر کرد: کرم گلوگاه انار، آفت مگس مدیترانهای، خاموشی مکرر چاه های کشاورزی و نیز افزایش فاصله دوره آبیاری باعث کاهش عملکرد و کیفیت در سال جاری شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد