۴۲ درصد از تأسیسات آبی همدان تحت پوشش سامانه‌های تله‌متری است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از توسعه سامانه‌های هوشمند تله‌متری و کنترل از راه دور در تأسیسات آبی استان خبر داد و گفت: به‌کارگیری فناوری‌های نوینی مانند هوش مصنوعی و سنجش از دور، نقش مؤثری در مدیریت منابع آب، کاهش هدررفت و افزایش عمر تأسیسات دارد.
کد خبر: ۱۵۲۳۸۹۳

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاری‌فر اظهار داشت: استفاده از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی، سنجش از دور و سامانه‌های تله‌متری و کنترل از راه دور از برنامه‌های راهبردی این شرکت در راستای مدیریت بهینه منابع آبی است.

بختیاری‌فر تصریح کرد: تجهیز تأسیسات آبی به سامانه‌های تله‌متری با هدف تنظیم فشار یکنواخت شبکه‌های توزیع آب اجرا شده و این اقدام نقشی کلیدی در مدیریت مصرف، توزیع عادلانه آب، جلوگیری از سرریز مخازن، کاهش هدررفت، افزایش عمر تأسیسات و بالانس شبکه‌های توزیع دارد.

وی با اشاره به وضعیت فعلی این طرح در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۲ درصد از تأسیسات آبی استان تحت پوشش سامانه‌های تله‌متری قرار دارند و سیستم پایش کمّی و کنترل از راه دور در هفت شهر و ۳۷۳ مرکز روستایی استان با مجموع ۸۶۶ نقطه فعال راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، توسعه این فناوری‌ها را زمینه‌ساز تحقق مدیریت هوشمند منابع آب دانست و یادآوری کرد: گسترش سامانه‌های تله‌متری و استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در سال‌های آینده می‌تواند به پیش‌بینی الگوهای مصرف، تشخیص نشت‌های پنهان و ارتقای عدالت آبی در سطح استان کمک شایانی کند.

newsQrCode
برچسب ها: همدان آبفا آب شرب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تحول در ورزش

گفت‌وگو با غلامحسین زمان‌آبادی و طرحی که مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفت

تحول در ورزش

نیازمندی ها