جام جم آنلاین آذربایجان شرقی؛ جلسه ارزیابی عملکرد شش ماهه این شرکت با حضور مدیران هلدینگ سیمان تأمین، مدیر عامل و مدیران شرکت سیمان صوفیان در محل سیمان تأمین برگزار شد.
محمد ارشد، مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با ارائه گزارش عملکرد شش ماهه نخست سالجاری و مقایسه آن با سال گذشته، روند سودآوری و عملکرد شرکت را مثبت ارزیابی کرده و گفت: درآمد حاصل از فروش این شرکت در شش ماه نخست سالجاری نسبت به دوره مشابه سال قبل 104 درصد و نسبت به بودجه 28 درصد و همچنین سود خالص شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل 169 درصد و نسبت به بودجه 74 درصد رشد داشته و توانست عملکرد قابل قبولی در راستای اهداف و سیاست های شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) و سیمان تامین (سیتا) ایفاء نماید.
ارشد تصریح کرد: شرکت سیمان صوفیان به منظور توسعه پایدار، ضمن قبول مسئولیت های اجتماعی خود، با استقرار سیستم های مدیریتی، محصولات تولیدی خود را با بالاترین استاندارد و کیفیت با حفاظت از محیط زیست به مشتریان تحویل می دهد.
ارشد عملکرد مطلوب و افزایش قابل توجه سود شرکت را مرهون زحمات یکایک همکاران دانسته و افزود: تک تک همکاران هر کدام نقش خود را در انجام امورات محوله بخوبی ایفا کرده اند و امیدواریم در ماه های بعدی نیز شاهد موفقیت های بزرگی باشیم .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با غلامحسین زمانآبادی و طرحی که مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفت
فریدون ناصحی، نوازنده پیانو و آهنگساز در گفتوگو با جامجم:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد