فرمانده سپاه صاحب‌الامر: دشمن چشم طمع به مرزهای ایران دوخته است

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین گفت: نیرو‌های مسلح کشور با فداکاری و حضور مستمر در مرز‌های شمال‌غرب و غرب، امنیت پایدار ایران اسلامی را تضمین کرده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان کوچک‌ترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی کشور وارد کنند.
فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین گفت: نیرو‌های مسلح کشور با فداکاری و حضور مستمر در مرز‌های شمال‌غرب و غرب، امنیت پایدار ایران اسلامی را تضمین کرده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان کوچک‌ترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی کشور وارد کنند.
کد خبر: ۱۵۲۲۲۵۶

به گزارش جام جم آنلاین، سردار رستمعلی رفیعی‌آتانی در جمع رزمندگان قزوینی مستقر در شمال‌غرب کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و اشاره به فداکاری‌های مردم بومی و رزمندگان اعزامی از سراسر کشور، بر استمرار مسیر شهدا و اهمیت حفاظت از مرز‌ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در شمال‌غرب و غرب کشور بیش از ۲۶ هزار شهید تقدیم انقلاب شده است، افزود: از این تعداد حدود پنج هزار شهید متعلق به پیشمرگان کُرد و مردم بومی منطقه‌اند و مابقی از استان‌های مختلف مانند تهران، اصفهان، قم و دیگر استان‌ها، برای دفاع از دین و میهن به این منطقه آمده و جان‌فشانی کرده‌اند. از آن دوران پرافتخار تاکنون، نیرو‌های مسلح کشور با فداکاری و حضور مستمر در مرز‌های شمال‌غرب و غرب، امنیت پایدار ایران اسلامی را تضمین کرده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمنان کوچک‌ترین خدشه‌ای به تمامیت ارضی کشور وارد کنند.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین با یادآوری خاطراتی از شهید سرلشگر محمد بروجردی، معروف به «مسیح کردستان»، بیان کرد: ۴۶ سال پیش، در شرایطی که هنوز سازمان و تشکیلات منسجمی وجود نداشت، ایشان تنها به عنوان مقلد امام (ره) با اراده‌ای قوی وارد منطقه شد و کار بزرگی با خدا و برای خدا انجام داد.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: روزی که امام بزرگوار قرار بود به ایران بازگردند، تصمیم‌گیری‌هایی درباره حفاظت از مسیر فرودگاه تا بهشت زهرا و مدرسه علوی در شورای انقلاب صورت گرفت و گروه‌هایی برای حفاظت مأمور شدند. در آن شرایط، خطر جدی وجود داشت که اگر حفاظت به دست مجاهدین خلق که بعد‌ها منافقین شدند، واگذار می‌شد، سرنوشت انقلاب آسیب می‌دید؛ اما اقدام به‌موقع و اخلاص افرادی مانند شهید محمد بروجردی، انقلاب را از خطر بزرگی نجات داد.

سردار رفیعی آتانی با نقل سخنان مرحوم علامه شهید مرتضی مطهری به‌عنوان شاهد تاریخی گفت: مجاهدین آن روز شرط داشتند که کار را تنها به نام خود ثبت کنند، اما کسانی مانند شهید بروجردی حاضر نشدند نام و عنوان طلب کنند و این اخلاص نقطه‌عطفی در تاریخ مبارزات بود.

وی اضافه کرد: اگر آن روز حفاظت امام به دست منافقین می‌افتاد، امروز نه امام داشتیم و نه انقلاب؛ اما با معامله حقیقتی که شهید بروجردی با خدا کرد، مسیر حفظ شد و آن عهد هنوز پابرجاست.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین خطاب به رزمندگان حاضر در این جلسه گفت: ما همان عهد محمد بروجردی را داریم؛ ما نام‌نوشته برای خود نمی‌خواهیم، ما برای خدا و برای امام کار می‌کنیم. امروز همان وظیفه حفاظت از فرودگاه، بهشت زهرا و مدرسه علوی بر عهده ماست و این مأموریت سنگین را همچنان انجام می‌دهیم.

سردار رفیعی آتانی عنوان کرد: شرایط امروز منطقه ویژه و حساس است؛ دشمن چشم طمع به مرز‌های ما دوخته، اما هدفش این بار متفاوت است. اگر در گذشته تلاش می‌کردند بخشی از کردستان را جدا کنند، اکنون می‌خواهند از طریق اتصال این مناطق به پایتخت، امنیت کشور را دچار خدشه کنند.
وی افزود: امروز دشمن می‌کوشد با ایجاد ناآرامی و ضربه زدن به مراکز خدماتی مانند آب و برق و بازار، مردم را به خیابان‌ها بکشاند تا از این مسیر به اهداف خود برسد؛ بنابراین حساسیت فعالیت شما برای تامین آرامش جامعه بیشتر از گذشته است.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج) استان قزوین با یادآوری تجربه‌های اخیر اذعان کرد: دشمنان این آب و خاک همان‌گونه که در گذشته ناکام ماندند، امروز نیز نقشه آنها با هوشیاری نیرو‌های مسلح و همراهی مردم، خنثی خواهد شد.

سردار رفیعی‌آتانی در پایان ضمن ارائه گزارش کوتاهی از وضعیت امنیتی استان قزوین، گفت: از لحظه آغاز حملات رژیم صهیونیستی، قرارگاه‌های ما در قزوین فعال شده و تاکنون ۱۹۳ هزار نفر-روز بسیجی در میدان حضور یافته‌اند و ۱۵۳ نقطه ثابت و سیار ایست‌وبازرسی راه‌اندازی و ۵۳ هسته اطلاعاتی فعال شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها