به گزارش جام جم آنلاین، وزارت خارجه چین در بیانیهای اعلام کرد: ما به تحقق آتش بس دائم در غزه و کاهش تنش در منطقه امیدوار و به انجام تمام تلاشها برای ایجاد راه حل عادلانه برای مسئله فلسطین و تحقق ثبات در خاورمیانه پایبند هستیم.
طبق گزارش الجزیره، وزارت خارجه چین تاکید کرد: ما به راه حل دو دولت احترام میگذاریم و باید فلسطینیها خودشان حکمرانی را به دست بگیرند.
این وزارتخانه تاکید کرد: ما از مدتها پیش به ایجاد شهرکها در اراضی اشغالی فلسطین به دلیل نقض قوانین بینالمللی اعتراض کردیم. اسرائیل باید از هرگونه اقداماتی که تنش را در اراضی اشغالی فلسطین و منطقه تشدید کند امتناع ورزد.
این اظهارات بعد از توافق آتش بس در غزه میان حماس و رژیم صهیونیستی ایراد شده است. ارتش رژیم صهیونیستی از امروز جمعه طبق توافق عقب نشینی تدریجی از غزه را آغاز کرده است.
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با جام جم آنلاین
«جامجم» در گفتوگو با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی بررسی کرد