رئیس دانشگاه خبر داد:

تحصیل حدود ۸۵ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد خراسان رضوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در این مجموعه آموزش عالی قریب به ۸۵ هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل می‌باشند و آماده هستیم در سال جدید پذیرای ۲۵ هزار دانشجو در استان خراسان رضوی باشیم.
کد خبر: ۱۵۲۱۶۶۲

تحصیل حدود ۸۵ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد خراسان رضوی

به گزارش جام جم آنلاین، محسن مرادی با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ما دارای ۱۷ واحد و مرکز آموزشی هستیم و در این مجموعه آموزش عالی قریب به ۸۵ هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند. سال جدید در حالی آغاز می‌شود که تمهیدات لازم برای شروع سالی موفق در آموزش، پژوهش و حوزه‌های فناوری اندیشیده شده و آماده هستیم در سال جدید پذیرا ۲۵ هزار دانشجو در استان خراسان رضوی باشیم که حدود ۲۵ درصد از دانشجویان، تحصیلات تکمیلی هستند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید طهرانچی بیان کرد: همه ما در دانشگاه آزاد اسلامی هم‌پیمان شدیم که راه شهید طهرانچی را با قدرت ادامه دهیم و برای اعتلای دانشگاه و کشور بیش از گذشته کوشا باشیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه قریب به هزار نفر استاد تمام وقت در مجموعه آموزش عالی دانشگاه آزاد مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از اساتید در رتبه دانش‌یاری و استاد تمام هستند و عملکرد دانشگاه در چندسال گذشته حکایت از سهم قابل‌توجه دانشگاه در توسعه علم و کمک به رشد علم و فناوری در کشور بوده است.

مرادی با اشاره به وجود آزمایشگاه و کارگاه‌های پیشرفته در دانشگاه آزاد، عنوان کرد: دانشجویان ما می‌توانند در خلال آموزش‌های تئوریک، به مباحث عملی بپردازند. همچنین طرح‌هایی که بعنوان دستاورد‌های زمان ریاست شهید طهرانچی که به مدت بیش از هفت سال در دانشگاه آزاداسلامی بود، ادامه پیدا خواهد کرد. طرح پویش که اشتغال همزمان دانشجو به تحصیل و کار است در استان خراسان رضوی ادامه پیدا می‌کند که با شرکت و مؤسسات کسب‌وکار تفاهم‌نامه خوبی بسته شده تا دانشجویان نگران پرداخت شهریه و مباحث مالی خود نباشند.

وی ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی بواسطه اینکه منابع مالی ما هیچ برداشت و بهره پولی به آن تعلق نمی‌گیرد، امکان این وجود دارد که دانشجویان درخواست وام از بانک‌هایی که طرف قرارداد ما هستند، داشته باشند. به دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۲۵ میلیون تومان، کارشناسی ۵۰ میلیون، کارشناسی ارشد ۶۰ میلیون تومان و همچنین به دانشجویان دوره دکتری ۱۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه چهار درصد با پرداخت بیش از دو سال تعلق می‌گیرد که دانشجویان می‌توانند در سامانه دانشگاه درخواست تسهیلات کنند و از این جهت دانشجویان ما مشکلی برای پرداخت شهریه‌های خود نخواهند داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت خوابگاه‌ها، اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده و پیگیر آن بودیم، اسکان دانشجویان غیربومی و افرادی که نیاز به اسکان در خوابگاه داشتند، بود. خوابگاه‌های ما در چند ماه اخیر مرمت و بازسازی شده است؛ در مشهد ما پذیرا بیش از ۴۰۰ نفر دانشجو در خوابگاه‌های مجردی خود هستیم. دانشگاه آزاد اسلامی کمبودی از حیث خوابگاه نداشته است.

مرادی با بیان توصیه به دانشجویان جدیدالورود، اظهار کرد: از دانشجویان جدید خواستاریم امور مربوط به ثبت‌نام و انتخاب واحد را به درستی پیگیری کنند. اگر مشکلی در این مسیر داشتند طرح «حامی» یا همیار دانشجو در سامانه دانشگاه وجود دارد که به ازای هر ۶۵۰ نفر دانشجو، یک کارمند و نیرو دانشگاه به دانشجو اختصاص داده شده است تا به سوالات دانشجویان پاسخ داده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها