یک اوباش فراری که در سال 81 هنگام ربودن زن جوان در پی مقاومت های او، با قمه چشم این زن را کور کرده بود، از سوی ماموران امر به معروف و نهی از منکر دستگیر شد.
کد خبر: ۱۵۱۸۸۲
سردار عبدالله سلیمانی ، مسوول معاونت امر به معروف و نهی از منکر بسیج تهران بزرگ با اشاره به این خبر به «جام جم» گفت: به دنبال گزارش های مربوط به یک اوباش به نام محمد ت (معروف به حصاری) به معاونت امر به معروف و نهی از منکر ناحیه مالک اشتر، بررسی در این زمینه آغاز و مشخص شد این فرد از اراذل معروف محله اتابک تهران است و متهم از سال 81 به اتهام اغفال بانوان و شرارت در مناطق جنوب شرق تهران تحت تعقیب بوده و به دنبال اجرای طرح امنیت اجتماعی ، متواری و مخفی شده است.
سردار سلیمانی افزود: در بررسی ها همچنین مشخص شد، متهم سال 81 پس از شرب خمر به اتفاق نوچه های خود در خیابان عربده کشی کرده و با حمله به یک زن جوان ، با زور و تهدید قصد ربودن وی را داشته که پس از مقاومت زن جوان در مقابل خواسته های وی ، با قمه چشم او را نابینا کرده و متواری شده است.
مسوول امر به معروف و نهی از منکر بسیج تهران افزود: با توجه به پیگیری های مربوط به این متهم ، یک تیم به سرپرستی سرهنگ پاسدار محمدرضا حسینی معاون امر به معروف و نهی از منکر مالک اشتر تشکیل شد و پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و سرانجام مخفیگاه این متهم شناسایی و در اقدام ضربتی وی در مخفیگاه خود در محله اتابک تهران دستگیر شد.
بازداشت موقت
سردار سلیمانی افزود: با دستور ویژه از سوی معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه 14 ، این متهم با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان اوین شد تا پرونده وی بزودی مورد رسیدگی قضایی قرار گیرد و حکم قانونی درخصوص وی صادر شود.