28 سال است در تحریمیم ؛ امریکا اروپا را فریب داد

رئیس جمهور با بیان این که کشورهای غربی از ایران خواسته اند که فعالیت های هسته ای خود را در سطح 3 هزار سانتریفیوژ متوقف کند
کد خبر: ۱۵۱۵۹۰
، گفت: دنیا بداند در ارتباط با استقلال و حقوق مسلم خودمان ، به کسی حساب پس نمی دهیم و کسی نمی تواند برای ما تعیین تکلیف کند.
در بیرجند محمود احمدی نژاد در اولین سفر خود در مرحله دوم سفرهای استانی و در جمع مردم بیرجند، صدور قطعنامه شورای امنیت علیه فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران را اقدامی اشتباه خواند و افزود: این قطعنامه ها بر اساس گزارش های غلط بوده ، لذا ملت ایران هیچ اعتباری برای آن قائل نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دشمنان و بدخواهان ملت ایران بدانند که تهدیدها، فشارها و تحریم ها هیچ فایده ای نخواهد داشت و ملت ایران در زمینه هسته ای سرسوزنی از حق قانونی خود، عقب نشینی نخواهد کرد. رئیس جمهور تاکید کرد: از نظر ما، بعد سیاسی مساله هسته ای تمام شده و مخالفت های تعداد محدودی از کشورها برای این است که از ما امتیاز بگیرند.
وی افزود: موضوع هسته ای امروز به آژانس برگشته و ما به همه پرسش های آژانس پاسخ دادیم و گزارش آژانس بین المللی بر صلح آمیز بودن فعالیت های ما تاکید دارد. رئیس جمهور خاطر نشان کرد: گزارش اخیر آژانس ، کاملا شفاف است و هیچ جای نگرانی نیست و قطعنامه های قبلی که بر اساس گزارش های دروغ و بی اساس صادر شده نیز از نظر ما، قابل قبول نیست.
رئیس جمهور خطاب به یکی دو کشور زورگو که هنوز در برابر توسعه و پیشرفت ملت ایران مانع ایجاد می کنند، گفت: به شما نصیحت می کنم که دست از بداخلاقی بردارید و با ملت ایران دوست باشید. رئیس جمهور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تحریم های یک جانبه امریکا گفت: این تحریم ها هیچ فایده ای برای آنها نخواهد داشت.
وی افزود: ما سالهاست در تحریم امریکا هستیم و این اظهارات جدید فقط برای کلاه گذاشتن بر سر چند کشور اروپایی است.

اهداف سفرهای استانی

رئیس جمهور در ادامه با بیان این که سفرهای استانی به منظور تحقق عدالت و تلاش برای ساختن همه نقاط کشور با اولویت نقاط محروم انجام می شود و مردم استان ها در این سفرها هیچ خواسته نامعقولی نداشته اند، در پاسخ به اظهارات برخی مخالفان و منتقدان سفرهای استانی افزود: برخی که در ویلاها و برجهای خود در تهران نشسته اند و نفسشان از جای گرم برمی خیزد، انتقاد می کنند که سفرهای استانی توقعات مردم را بالا می برد؛ در حالی که مردم در این سفرها فقط حق خود را مطالبه کردند و برای توسعه و پیشرفت منطقه و استان خود درخواست هایی مطرح کردند.
وی گفت: اگر یک مدیر و یا مسوول در متن زندگی مردم قرار نگیرد قادر نخواهد بود با چشم باز و آگاهی کامل تصمیم گیرد و در آن صورت امکانات کشور در اختیار یک عده خاص قرار خواهد گرفت. احمدی نژاد افزود: مردم در سفرهای استانی به دنبال تامین شرایط یک زندگی عادی که حق آنهاست ، بوده اند و عدالت در توزیع امکانات و منابع را درخواست می کردند، چگونه می توان گفت که این سفرها توقع مردم را بالا می برد.

بودجه عمرانی خراسان جنوبی 2 برابر می شود

رئیس جمهور همچنان افزود: با توجه به این که خراسان جنوبی در اجرای مصوبات استانی ، بسیار خوب عمل کرده است ، بودجه عمرانی این استان سال آینده دو برابر خواهد شد. وی گفت: در سفر اول استانی ، مطالعه طرح راه آهن شرق کشور به تصویب رسید و در این سفر نیز بیش از 140 میلیارد ریال برای شروع عملیات اجرایی این طرح اختصاص خواهیم داد.
احمدی نژاد همچنین گفت: با تصویب دولت 2 خط اتیلن از مرکز و شرق کشور از خراسان جنوبی عبور می کند و در مسیر این 2 خط، 25 مرکز پتروشیمی برای استان های مختلف پیش بینی شده که 4 مجتمع برای استان خراسان جنوبی در دستور کار است.

اجرایی شدن صددرصد مصوبات اولین سفر

در همین حال استاندار خراسان جنوبی گفت: صددرصد توافقات و مصوبات سفر نخست رئیس جمهور به این استان اجرایی شده است. سید صولت مرتضوی ، با بیان این که کمتر از 2 سال از اولین سفر استانی به خراسان جنوبی می گذرد، گفت: در بخش انرژی ، بیش از 1200 کیلومتر خط انتقال و تغذیه گاز شهری ، نیروگاه 700 مگاواتی خراسان جنوبی و خط 400 کیلوولت بیرجند به زاهدان ، اجرای پست 132 کیلوولت باقران و واگذاری 6673 انشعاب رایگان به روستاییان این استان اجرا شده است.

بازدید سرزده رئیس جمهور از یک روستای محروم

رئیس جمهور در ادامه سفر به خراسان جنوبی سرزده وارد روستای کوشکک از توابع بیرجند شد. این روستا در 65 کیلومتری شهر بیرجند قرار دارد و جمعیت آن بالغ بر 100 خانوار است که 8 شهید در دوران دفاع مقدس به کشورمان تقدیم کرده است. بزرگترین مشکل اهالی این روستا، آب آشامیدنی و آب زمینهای کشاورزی است که دولت با اجرای طرح آبرسانی درصدد حل این مشکل است. مردم این روستا در پی حضور رئیس جمهور به طور مستقیم و بدون واسطه مشکلات و مسائل خود را نزد رئیس جمهور مطرح کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها