ناتوانی امریکا در اعمال تحریم های بانکی علیه ایران
ایسنا: یک روزنامه امریکایی با اشاره به ادامه همکاری بانکهای منطقه و کشورهای آسیایی با ایران تاکید کرد: همکاری این بانکها، تحریم های یکجانبه امریکا علیه تهران را خنثی می کند.
کد خبر: ۱۵۱۲۷۷
روزنامه نیویورک تایمز نوشت : مقامات دولت امریکا می گویند که بیش از 40 بانک در سراسر جهان را برای توقف تجارت با ایران تحت فشار گذاشته اند و اغلب آنها دست کم گامهایی برداشته اند، اما بانکهای خلیج فارس ، چین و دیگر بخشهای آسیا به فعالیت هایشان ادامه داده اند و در برخی موارد، شکاف ناشی از نبود بانکهای غربی را پر کرده اند.
این گزارش می افزاید: بانک جهانی که بتازگی گرفتار مبارزه جدید دولت بوش علیه ایران شده و به دلیل تحریم 4بانک کشورمان از سوی امریکا، برای مدیریت پروژه های خود در ایران دچار مشکل شده است ، احتمال دارد برای کمک به تسهیل پرداخت ها برای پروژه ها در ایران سراغ بانکهای آسیایی و منطقه خلیج فارس برود.