معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی:

اختصاص ارز ترجیهی برای واردات برنج ضرورت ندارد

مقابله با نوسانات قیمت برنج در مازندران کلید خورد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شالیکوبی‌ها، انبارها و فروشگاه‌های ‌ بزرگ تمام ذخایر برنج را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند در غیر این صورت عرضه خارج از شبکه محسوب می‌شود.
کد خبر: ۱۵۱۰۷۳۳

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آغاز فصل برداشت برنج در شالیزارهای مرکزی استان، اظهار کرد: موضوع مهم که این روزها به‌صورت جدی در دستور کار ما قرار دارد این است شالیکوبی‌ها، انبارها و فروشگاه‌های ‌ بزرگ تمام ذخایر برنج را در سامانه جامع انبارها ثبت کنند.وی افزود: اگر نسبت به ثبت ذخایر برنج در سامانه اقدام نشود به‌عنوان عرضه خارج از شبکه محسوب شده و برخورد جدی در این زمینه خواهدشد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه یکی از چالش‌های اساسی مدیریت شفاف عرضه برنج داخلی در بازار است که با نوسانات قیمت مواجه می‌شود، تصریح کرد: مهم‌ترین چالش واسطه‌گری و جریان عرضه‌ای است که باتوجه به عدم ثبت باعث قیمت نامتعادل برنج می شود.
 
مومنی یادآور شد: امسال مجموعه‌های بازرسی اهتمام ویژه دارند که باید مسیر عرضه برنج روشن باشد.وی اظهار کرد: سال‌های گذشته هشدار داده می‌شد ولی امسال اهتمام ویژه در این زمینه در دستور کار قرار دارد تا آمار درستی از میزان ذخایر برنج داشته باشیم که هم موجب مدیریت عرضه و هم باعث تحمیل قیمت نامتعارف به بازار نشود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه تکاپو برای برداشت برنج کماکان در دستور کار قرار دارد، گفت: اگر ازنظر وضعیت دمایی با چالش خاصی مواجه نشویم پیش‌بینی ما بر این بوده وضعیت برداشت محصول شرایط مساعدی داشته باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها