حسن قاسم پور با اشاره به انتشار ویدئوهایی از غذا دادن گردشگران و کوهنوردان به خرس قهوهای در ارتفاعات سبلان اظهار داشت: نزدیک شدن به زیستگاه و حریم حیات وحش و غذا دادن به آن ها، علاوه بر ایجاد مشکل برای حیوانات، احتمال حمله حیوان را به دنبال دارد. بنابراین از گردشگران و کوهنوردان درخواست می کنیم به هیچ عنوان وارد حریم حیات وحش نشوند.
وي افزود: بهترین کمک مردم به محیط زیست و حیات وحش، احترام به طبیعت و توجه به توصیه های کارشناسی از قبیل عدم رهاسازی زباله در طبیعت، عدم تغذیه دستی حیوانات، عدم نزدیک شدن و لمس حیوانات، عدم آزار و اذیت توله های حیوان، عدم حضور در زیستگاه های حیوانات و هماهنگی کامل با ادارات حفاظت محیط زیست و محیط بانی ها است که انتظار داریم در این خصوص محیط زیست را یاری کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به حضور مداوم و شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست در منطقه اشاره کرد و گفت: آموزش های چهره به چهره در راستای فرهنگ سازی، پیگیری از مسئولان امر اعم از بخشداری و هیات کوهنوردی برای مدیریت پسماند پناهگاه و جمع آوری و انتقال زباله به سایت های دفن، تهیه بنر و بسته های آموزشی و ترویجی از جمله اقدامات این اداره کل در این راستا است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد