سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت:

۴ تروریست دیگر در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند

روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق؛

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید

روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور با صدور بیانیه شماره دو؛ ضمن تقدیر و تشکر از همراهی شهروندان بصیر و آگاه سیستان و بلوچستان در مشارکت با ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه استان، خواستار تداوم این روند موثر و اثربخش شد.
روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور با صدور بیانیه شماره دو؛ ضمن تقدیر و تشکر از همراهی شهروندان بصیر و آگاه سیستان و بلوچستان در مشارکت با ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه استان، خواستار تداوم این روند موثر و اثربخش شد.
کد خبر: ۱۵۰۹۵۹۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از روابط‌عمومی قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق کشور، این قرارگاه با صدور بیانیه شماره دو؛ ضمن تقدیر و تشکر از همراهی شهروندان بصیر و آگاه سیستان و بلوچستان در مشارکت با ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه استان، خواستار تداوم این روند موثر و اثربخش شد.

در این بیانیه آمده است: در ادامه رزمایش مقتدرانه شهدای امنیت یک تیم تروریستی زبده و آموزش دیده قبل از انجام هرگونه عملیات خرابکارانه در شهرستان چابهار شناسایی و متلاشی شد.

خوشبختانه در این عملیات موفق، ۶ تروریست به هلاکت رسیده و دستگیر شدند و احدی از آن‌ها نیز متواری شده است.

این فرد جزو اعضای اصلی این تیم تروریستی بوده که پس از هلاکت همدستانش، متواری شده است و از شهروندان درخواست می‌شود تا در صورت مشاهده وی، مراتب را سریعاً از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۱۴،۱۱۳ و ۱۱۰ اعلام‌کنند.

شایان ذکر است نامبرده (صاحب عکس ذیل) در حال حاضر فاقد ریش، با مو‌های اصلاح شده و قد حدود ۱۶۰ سانتی‌متر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها