۱۱ هزار نفر در قم خون اهدا کردند
مدیرکل انتقال خون قم اعلام کرد؛

۱۱ هزار نفر در قم خون اهدا کردند

معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم؛

تداوم اقبال اهالی قم به نذر خون در تاسوعا و عاشورای حسینی

علیرضا کبیری، معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم از افزایش حدود ۱۲ درصدی مراجعان و افراد موفق به اهدای خون در تاسوعا و عاشورای حسینی امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.
علیرضا کبیری، معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم از افزایش حدود ۱۲ درصدی مراجعان و افراد موفق به اهدای خون در تاسوعا و عاشورای حسینی امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۹۲۳۲

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، علیرضا کبیری امروز با تقدیر از مردم قم و همچنین زائران حضرت فاطمه معصومه (س) برای مشارکت در نذر خون تاسوعا و عاشورای حسینی امسال اظهار کرد: در روز عاشورای حسینی سال جاری، ۵۳۵ نفر از اهالی دیار بانوی کرامت (س) برای اهدای خون به مرکز اهدای خون روح الله قم مراجعه کردند که این تعداد در سال گذشته و در همین روز ۴۹۳ نفر بود.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، آمار مراجعه کنندگان قمی برای اهدای خون در عاشورای حسینی ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل، هشت درصد رشد را نشان می‌دهد.

معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم ادامه داد: از این ۵۳۵ نفر، ۴۵۰ نفر در عاشورای حسینی سال جاری موفق به اهدای خون شدند؛ در حالی که تعداد افراد قمی موفق به اهدای خون در عاشورای سال قبل، ۴۱۶ نفر بوده است.

وی ادامه داد: این آمار بیانگر آن است که اهالی قم که موفق به اهدای خون در عاشورای امسال شده اند، نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود هفت درصد بیشترند.

کبیری درباره مجموع آمار اهداکنندگان خون در قم و در دو روز تاسوعا و عاشورای حسینی امسال نیز تصریح کرد: آمار بیانگر آن است که هم تعداد مراجعه کنندگان و هم تعداد افراد موفق به اهدای خون در دو روز تاسوعا و عاشورای حسینی امسال در تنها مرکز فعال قم در این دو روز یعنی مرکز روح الله، حدود ۱۲ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها