جاده چالوس عصر امروز یک طرفه می‌شود
رئیس پلیس راه راهور فراجا:

جاده چالوس عصر امروز یک طرفه می‌شود

تمهیدات ویژه ترافیکی در شب‌های تاسوعا و عاشورا

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات و توصیه‌های ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی را اعلام کرد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات و توصیه‌های ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۵۰۹۰۳۵

به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید ابوالفضل موسوی‌ پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن عرض تسلیت و آرزوی قبولی طاعات و عزاداری‌های سرور و سالار شهیدان اعلام کرد: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری در مساجد و تکایا در محل‌های مختلف شهر تهران، پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی ویژه‌ای را جهت تسهیل تردد و آرامش و آسایش شهروندان اجرا خواهد کرد.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور اظهار کرد: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در معابر مختلف شهر تهران لطفاً؛ ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از توقف در محل‌های ممنوع، پارک دوبله و پارک در پیاده روها جدا خودداری فرمایید و از مدیران دسته‌های عزاداری و هیئت‌ها خواست با پلیس راهور تهران بزرگ جهت نظم در تردد دسته‌های عزاداری همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ توصیه کرد: عابرین پیاده در معابر مختلف، طوری تردد نمایند که توسط وسایل نقلیه به خوبی رویت شوند.

و از رانندگان وسایل نقلیه نیز درخواست کرد: با رعایت سرعت مطمئنه بخصوص در اطراف معابر منتهی به تکایا و هیئت‌های عزاداری از هر گونه رفتار ترافیکی که عامل اتفاقات و حوادث و رانندگی می‌شود؛ خودداری کنند.

سردار موسوی پور به موتورسواران و دیگر سرنشینان این وسیله نقلیه ناایمن توصیه کرد: با سرعت مطمئنه و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با استفاده از کلاه ایمنی تردد نمایند و از انجام هر گونه حرکات مخاطره آمیز در معابر مختلف تهران، بخصوص معابر منتهی به دسته‌های و هیئت‌های عزاداری جدا خودداری کنند که با برخورد جدی پلیس، مواجه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها